Demonstrerte nøkkelstyrker for ytelsesvurderinger

Innholdsfortegnelse:

Anonim

De fleste bedrifter deltar i ytelsesvurderinger, en prosess som både ansatte og bedrifter applauderer. Fra selskapenes perspektiv gjør prosessen dem i stand til å evaluere medarbeidere for å fremme, demotere og i noen tilfeller oppsigelse når ansatte ikke viser nødvendige styrker for å fremme bedriftens mål. Samtidig gir ytelsesvurderinger ansatte veibilder for å forbedre sine ferdigheter, noe som kan resultere i fremgang.

team~~POS=TRUNC

Effektivt samarbeid med andre ansatte i et selskap anses generelt som en kritisk styrke. De fleste prestasjonsevalueringer oppfordrer ansatte til å kommentere hvor godt de bygger relasjoner med sine jevnaldrende for å nå bedriftens mål. Evnen til å jobbe i et lagmiljø er en viktig ferdighet som gir verdier til en ansatt. Eventuelle mangler av arbeidstaker i dette området krever beredskapsaksjon.

Kundetilfredshet

Kundetilfredshet står høyt som en ansattes styrke. "Red" Motley, engangsformann i Parade magazine, sa en gang: "Ingenting skjer før noen selger noe." Ideelt sett fokuserer hver medarbeider på kundetilfredshet.

tilpasnings~~POS=TRUNC

Bedrifter og ansatte endres hele tiden for å forbedre måten de betjener sine kunder på. Evnen til å tåle forandring og tilpasse seg nye prosedyrer er en velkommen styrke i enhver ansatt.

Åpenhet til nye ideer

Med virksomhetsendring kommer tilnærminger til problemer som kan være nye for ansatte. Det er kritisk at de tar imot dem. En ytelsesvurdering fokuserer ofte på en ansattes vilje til å vurdere nye ideer. Å være fleksibel for bedriftens forandring er anerkjent som en styrke i hver ansatt, enten han jobber på en fabrikk eller i toppledelsen.

Mennesker ferdigheter

Betydningen av en ansattes mellommenneskelige ferdigheter kan ikke overvurderes. Han burde jobbe jevnt med jevnaldrende. Når det blir promotert til høyere nivåer, vil medarbeider bli pålagt å forholde seg til mennesker over og under ham i betydning.