Hvordan forbedre Employee Employer Relationships

Anonim

Hvordan forbedre Employee Employer Relationships. Forholdet mellom en arbeidsgiver og sine ansatte er en viktig faktor i selskapets suksess. Arbeidsgivere vil behandle sine ansatte med respekt og omvendt hvis de alle ønsker å lykkes og oppnå mål. Noen selskaper glemmer å fokusere på ansettelsesopphold og takknemlighet, og da mister de produktiviteten. Finn ut hvordan du kan forbedre arbeidsgiver- og ansattes forhold og holde teamet motivert for lang tid.

Motiver ansatte ved å gi dem incitamenter på arbeidsplassen. Behandle alle medarbeiderne dine like og gi dem all sjansen til å vinne en gratis tur, en gratis middag eller billetter til neste teaterproduksjon. Belønn dine ansatte for deres forbedrede hardt arbeid.

Tilbring tid med dine ansatte. Mange sjefer og eiere glemmer de "lille menneskene" som gjør alt skje. Sett deg ned og snakk med hver enkelt av dine ansatte når du har tid og spør om de er fornøyd med jobbene sine, og hvilke forbedringer de mener selskapet skal gjøre.

Planlegg et teambyggingsarrangement og be alle ansatte til å delta, inkludert øvre, mellomstore og lavere ledelse. Få alle sammen som et lag og la dem gå gjennom ulike lagbygninger og stole på å skape aktiviteter.

Invitér alle dine ansatte og ledere til en hendelse eller en grill i bakgården. Hvis du er eier eller administrerende direktør i selskapet, så hva bedre måte å varme opp til dine ansatte da hjemmelaget BBQ kylling!

Be ledere om å jobbe tett sammen med teamene sine og for å støtte eventuelle problemer som oppstår, eller feil som kan oppstå. Få alle sammen til å finne en løsning som alle er enige om. Hvis du må, opprett et problem og be alle om å jobbe med det for å finne svaret.