Hvordan være en god leasingagent

Anonim

Et godt leasingmiddel virker for å støtte eierens interesser. Plikter fra et leasemiddel inkluderer inspeksjon av eiendommen, annonsering ledige stillinger, visning av eiendommen, screening potensielle leietakere og holde orden på alle dokumenter og fornyelsesdatoer. Et leasemiddel kan fungere i bolig- eller næringseiendommer. Tjenestene er lik de to, selv om kommersielle leieavtaler vanligvis er mer kompliserte og advokater vil mest sannsynlig være involvert.

Kontroller eiendommen før leietaker beveger seg inn og etter at leietakeren beveger seg ut. Ta bilder av eiendommen under hver inspeksjon og dokumenter eventuelle skader på eiendommen som kan tillate et krav på leietakerens depositum. Ta kontakt med håndverkeren for å foreta nødvendige reparasjoner før eiendommen vises. Hvis det er vanlig å male interiøret mellom leietakere, ordne det og sørg for at tilgang er gitt.

Annonser ledig stilling. Skriv inn oppføringen i tjenesten for flere oppføringer, hvis du er en lisensiert eiendomsmegler. Ellers, jobbe med en agent for å få det oppført. Sett et ledighetsskilt i et vindu som vender mot gaten eller parkeringsplassen. La andre leietakere vite at det er ledig stilling. Liste eiendommen på selskapets nettside og annonsere tilgjengeligheten på ulike Internett-nettsteder. Ta med bilder av eiendommen med eventuelle annonser, hvis det er mulig.

Vis eiendommen. Gjør deg selv profesjonelt og kjenn på de særegne egenskapene til hver eiendom. Kunne spesifisere størrelses-, alder- og leasingbetingelsene for enhver eiendom. Forhandle de beste vilkårene for eieren, samtidig som den potensielle leietaker er interessert. Det er i eierens interesse for eiendommen å leie så raskt som mulig, så gjør deg klar til å gi innrømmelser for en lovende leietaker.

Skjerm leietakerne. Sjekk referanser og kredittrapporten. Bekreft ansettelseshistorikken og inntektene, om nødvendig. Sjekk kriminelle poster. Andre beboere er opptatt av sikkerhet og opprettholder fred og ro; Hvis dette endres, er det en direkte refleksjon over deg, og enhetene kan bli vanskeligere å leie. Dette resulterer i lavere leieforhold og mindre inntekt for eieren, og kan sette jobben din i fare.

Håndter papirarbeidet. Det er mye papir generert når du leier fast eiendom. Kontraktene pleier å være lange og statens utleier og leietakerlover kan være vedlagt ved leieavtalen. Du må holde orden på sikkerhetsinnskudd og fornyelsesdatoer. Statlig lov styrer vanligvis hvor mye varsel en leietaker må gi hvis det ikke fornyes. et godt leasingmiddel sender ut kort når leien er nær utløper og ber leietaker om å bekrefte fornyelse.