Hvordan være en god klubb president

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En god klubbpresident kan lage eller bryte en organisasjon. Når en klubbpresident er forpliktet til konsernet, begeistret for årsaken til og støtten til sine medlemmer, kan klubben trives og lykkes. På den annen side kan en president som er hemmelig, negativ og micromanaging chase bort potensielle medlemmer og få klubben til å gå under. Etter at du er valgt klubbpresident, ta din rolle seriøst og vinn klubbens sak med all din ånd.

Kjenn din rolle

Som konsernsjef i klubben, er hovedformålet å hjelpe klubben og dets medlemmer lykkes i sitt oppdrag. På ditt første klubbmøte, spør medlemmene i klubben hvordan de ser presidentens rolle, og ta det i betraktning når de leder gruppen. Hold en fane på noen underkommisjoner som kan danne seg i klubben, samt de andre klubbens offiserer, men ikke mikromanage: Din rolle er ikke å være kasserer, sosial stol og frivillig koordinator, men heller å støtte dem i deres bestrebelser.

Lær vedtektene

Ingen setter pris på en klubbpresident som utarbeider regler og forskrifter i henhold til sine egne lunger. Ta deg tid til å lære organisasjonens vedtekter slik at du vet hvordan du effektivt kan lede gruppen. Dette vil også gi deg kunnskap om hva du skal gjøre hvis et medlem bryter en bylov. Samtidig lærer du mer om organisasjonens historie; medlemmene vil sannsynligvis komme til deg for å lære mer om gruppens fortid.

Vær gjennomsiktig

Hvis klubbpresidenten er hemmelig om gruppens forpliktelser, partnerskap eller økonomi, kan medlemmene bli mistenkelige eller desillusjonerte med klubben. På hvert klubbmøte, del en budsjettoppdatering med gruppen, slik at alle forstår hvordan klubben finansieres og hvor noen penger det tar med - for eksempel avgifter - blir brukt.

Vær Inklusiv og Enthused

Hvis klubbpresidenten ikke er spent på klubbens oppdrag og aktiviteter, vil ingen andre heller være. En del av dine oppgaver som klubbpresident er å holde en positiv holdning og cheerlead konsernets aktiviteter. I tillegg være inkluderende deltakere og velkommen nye medlemmer når det er mulig. Lytt til de andres ideer i gruppen, selv om de ikke er en del av ledelsen, og la hvert medlem føle seg som om han har et uttrykk i gruppens forpliktelser, oppdrag og overordnet suksess.