Hvordan klage til Lowes

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Lowes ble grunnlagt i 1946, og startet som en liten maskinvarebutikk i North Carolina. Fra januar 2016 har Lowes vokst til mer enn 1800 lager i USA, Mexico og Canada. Hvis du er en entreprenør med en klage om Lowes erfaring, er det flere metoder der du kan høre stemmen din.

Bruk skjema for online opplevelse

Gi tilbakemelding om din Lowes.com-opplevelse på sin hjemmeside. Klikk på koblingen "Kontakt oss" nederst på Lowes hjemmeside. Klikk på "Hvordan kan jeg gi tilbakemelding om min Lowes.com-opplevelse" ved siden av "Min online opplevelse" -delen. Fyll ut navn og e-postadresse og skriv inn klagen din i kommentarfeltet. Klikk på om du ønsket å bli kontaktet om dine kommentarer, og send inn meldingen. Hvis du klikker "ja", vil en kundeservicerepresentant ringe deg og du kan videre forklare og løse problemet. Ellers vil selskapet sende deg en e-post for å fortelle deg at den mottok klagen din.

Bruk Kontakt oss Link for butikkopplevelse

Du kan sende inn en klage om butikkopplevelsen din på nettstedet. For eksempel, hvis du oppdaget byggematerialene du kjøpte, ble dented når du nådde jobbsiden, og ved retur til Lowe setter lederen begrudgingly varene, men var uhøflig, noe som tyder på at du hadde dented materialene etter kjøpet. Klikk på koblingen "Kontakt oss" nederst på Lowes hjemmeside. Klikk på "Hvordan kan jeg gi tilbakemelding om butikkopplevelsen min" ved siden av "My Store Experience" -delen. Fyll ut skjemaet, inkludert navn og e-post, velg plasseringen av butikken fra rullegardinmenyen og skriv inn klagen din. Hvis du vil bli kontaktet av en representant, klikker du på Ja-knappen og sender inn.2

Send inn skjema for installasjonsopplevelse

Hvis du underleverte Lowe til å installere gulv, benkeplater, taktekking, air condition eller annen installasjon på en av dine prosjekter og arbeidet var ubestemt og ikke oppfyller de avtalte spesifikasjonene, kan du sende inn en klage om installasjonen ved hjelp av nettet kommentarer skjema. På kundeservice-siden klikker du på «Vis alle vanlige spørsmål» under delen "Produkt og tjenester". Deretter klikker du på "Hvordan sender jeg inn en klage om en installasjonserfaring?" Fyll ut skjemaet, velg om du vil bli kontaktet og sende inn.

Ring kundeservice

Ring 1-800-445-6937 (1-800-44 LOWES) for å klage på noe Lowe-relatert, inkludert produktklager, selv om de kan henvise til produsenten. Linjene er åpne mandag til lørdag kl 7 til 11 og søndag kl 10 til 7 Denne metoden for å klage på dine Lowes.com-opplevelser vil gi mer umiddelbare resultater enn nettversjoner.

Gå til kundeservice

Gå til kundeservice på en Lowe for å klage på butikken eller installasjonsopplevelsen. Du kan også klage på et produkt og finne ut hva du skal gjøre neste, som vil variere blant produsentene. Be om å snakke med sjefen hvis saken ikke er løst, eller hvis du føler deg som om du ikke blir lyttet til. Du kan også skrive et brev til butikkansvarlig og sende det til butikken.

Anbefalt