Hvordan åpne en lunsj lastebil

Anonim

Hvordan åpne en lunsj lastebil. Hver dag spiser folk lunsj. De tar lunsj til å jobbe med dem eller kjøper det fra restauranter og fastfood butikker. En lunsjbil bringer frokost og lunsjmat til personer som arbeider på fabrikker og på byggeplasser, slik at de ikke trenger å forlate arbeidet for å få mat til dagen. Åpne en lunsj lastebil virksomhet og imøtekomme til arbeidende mennesker.

Bestem om du foretrekker å åpne en lunsjbil der du forbereder maten fra bunnen til kundene dine eller en hvor du bare selger ferdigpakket mat.

Still opp leverandørene dine. Du vil trenge et lokalt grossisthus for å kjøpe diverse varer. Velg et brus selskap, snack selskap, brød selskap og kjøtt selskap for å kjøpe forsyninger.

Gå til lokale fabrikker og byggeplasser og be om tillatelse til å besøke nettstedet deres for å gi frokost, pause og lunsjmat til sine arbeidere. Stress fordelene til sjefen. Rådgjøre om at arbeiderne ikke trenger å forlate stedet slik at de ikke kommer tilbake sent. Arbeiderne vil jobbe hardere etter å ha full pause tid for å hvile.

Lag din rute basert på bruddtider og logistikk. Om nødvendig, be om noen av stoppene dine for å justere sin tid til arbeid med lunsjstoppstoppet.

Påfør og få alle lisenser som kreves for å åpne lunsjbilen din. Du vil trenge et helsetilsynstillatelse, innkjøpsavgift og andre lokale tillatelser som din by eller fylke kan kreve.

Åpne lunsjbilen din for virksomhet. Gå til hvert tildelt stopp samtidig med hver dag for å utvide virksomheten din.