EPAs regler om oljeabsorberende stoffer

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Oljeabsorbenter er materialer som plukker opp væske gjennom absorpsjon eller adsorpsjon eller en kombinasjon av begge. Selv om de noen ganger brukes som eneste agenter ved utvinning av et lite utslipp, brukes de vanligvis til å plukke opp de siste sporene av olje. Regelverket for miljøvern sier at absorberende materialer og gjenvunnet olje må kasseres eller resirkuleres i henhold til lokale, statlige og føderale forskrifter.

Spill retningslinjer

Kommersielle, industrielle og landbruksprodukter som er involvert i oljeforedling, boring, lagring eller transport av oljebaserte produkter, må følge retningslinjer for å kontrollere og forhindre utslipp fra forekomster og forurensning av miljøet. Utstyr og kjøretøy involvert i overføring av olje mellom steder er pålagt å oppfylle retningslinjer for EPA Spillforebygging, kontroll og motvirkning (SPCC). Disse reglene omfatter vedlikehold av riktig lagringsanlegg og containere, og etter rengjøring og avhending. Oljeabsorbenter bør avvise vann i tillegg til å tiltrekke seg olje for at de skal være effektive.

Absorberende kategorier

Absorbenter faller inn i tre kategorier: naturlig organisk, naturlig uorganisk og syntetisk. Naturlige organiske materialer inkluderer torvmos, hø, jordkorn og andre karbonbaserte elementer. Uorganiske absorpsjonsmaterialer inkluderer leire, perlit, vermikulitt, glassull, sand, kattunge og vulkansk aske. Polypropylen, polyetylen og polyuretan. Rags, puter, spesialfremstillet polstring og lignende stoffer kan brukes som forsvarsforsvar for å oppheve mindre oljelekkasjer eller utslipp. Eksempler på oljeabsorbenter er oppført i EPAs Nasjonal Beredskapsplan Subpart J Schedule.

Normal avhending

Ifølge Illinois EPA, kan absorberende stoffer vaskes eller presses tørr for gjenbruk som de ikke regnes som en fast avfall. Avløpsvann fra hvitvaskede filler kan imidlertid være gjenstand for forbehandling eller til forskrifter for bortskaffelse av olje. Organiske og uorganiske absorberende stoffer som er mettet med olje, spesielt de som er laget av granulert materiale, kan bli brent for energiutvinning eller returnert til leverandøren eller et servicevirksomhet for resirkulering. I enkelte tilfeller kan bedrifter sende oljeabsorbenter til deponi hvis de oppfyller lokale unntak og hvis materialet er i en beholder som ikke inneholder overflødig fuktighet.

Farlig avfall

Olje i seg selv betraktes ikke som farlig ved EPA. Ifølge CCAR-Greenlink krever omtrent 30% av statlige myndigheter at oljeavhending skal forvaltes på samme måte som andre farlige stoffer. Absorbenter som er forurenset med løsemiddel eller bensin eller annet materiale som kan antennes, være giftige eller korroderende, i tillegg til å plukke opp olje, kan også være underlagt retningslinjer for farlig avfall i henhold til Ressursbevarelsesloven. Bilverksteder opplever ofte disse situasjonene, samt trykkerier og andre virksomheter som er involvert i produksjon og bruk av blekk og maling.