Hvordan etablere stipend i henhold til IRS regler

Innholdsfortegnelse:

Anonim

For å utnytte forskrifter for interntjenesteservice for stipend, må en organisasjon søke om forhåndsgodkjennelse før tildeling av stipendbeløp. Etablering av stipend i henhold til IRS-regler innebærer å sette opp obligatoriske stipendvalgsprosedyrer, og levere all forespurt informasjon og arkiveringspapir med det føderale skattebyrået.

IRS-definisjoner

Instruksjoner og forskrifter i IRS offisielle publikasjoner som gir retningslinjer for korrekt etablering av stipend, refererer gjentatte ganger til tilskudd. IRS-definisjonen av "stipend" inkluderer stipend. I byråets direktiver til bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner å søke om forhåndsgodkjenning av stipend, betyr dette også stipend og praktik, blant annet utgifter.

Behov for forhåndsgodkjennelse

Hvis et stipend til en person til å finansiere utdanning eller reise før man får IRS-godkjenning av organisasjonens tilskuddsprosedyrer, blir stipendbeløpene behandlet som skattepliktig utgift i henhold til IRS-forskrift.

Oppnå godkjenning

Stipendene må utdeles på ikke-diskriminerende grunnlag til stipendiater, og de objektive prosedyrene som brukes i prosessen må bekreftes for å få IRS-godkjenning. IRS krever også at organisasjonen skal velge stipendiater som mest sannsynlig vil lykkes med den finansierte aktiviteten og å føre tilsyn med stipendiatene til å avgjøre om forpliktelsene er oppfylt. IRS fastslår at det ikke finnes noen prototype for metoden som en organisasjon velger å oppfylle disse retningslinjene: Hver organisasjon kan utvikle egne prosedyrer for å etablere og tildele stipendfond så lenge de endelige resultatene overholder føderale forskrifter.

Bedriftsprogrammer

Stipendsprogrammer opprettet av bedrifter for å gi utdelinger til ansatte eller slektninger til ansatte blir behandlet noe annerledes under IRS-regler. For å etablere et stipendprogram av denne typen, må selskapet også søke forhåndsgodkjenning. I tillegg til å oppfylle IRS 'krav til alle tilskuddsprogrammer, må selskapet følge ytterligere forskrifter. Disse inkluderer å overholde prinsippene for å basere priser på utdanningsfremmende for mottakerne og ikke som ekstra kompensasjon for utvalgte ansatte. En uavhengig komité må velge mottakerne, og stipendene kan ikke benyttes som en del av arbeidspensjonspakken.

Arkivere papirarbeidet

Organisasjoner som søker skattefritaket forhåndsgodkjenning for et tilskuddsprogram, kan sende IRS-skjema 8940 - Forespørsel om annen bestemmelse. Når en organisasjon vinder IRS forhåndsgodkjennelse av et tildelingssystem, er enheten da fri til å anvende de samme standardene og prosedyrene for tilleggsavgiftsprogrammer uten å søke forhåndsgodkjenning fra IRS.

Anbefalt