Hva er en forhandlingsenhet medarbeider?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Fagforeninger representerer forhandlingsenhetsansatte for å forhandle bedre arbeidsforhold, prosedyrer og insentiver, noe som kan skape fordeler for de ansatte og for selskapet. Fagforeninger grupperer vanligvis arbeidstakere med lignende arbeidsfunksjoner i samme forhandlingsenhet. Dette skaper forhandlingskraft som unionen bruker for å forhandle kompensasjon og fordeler over en bransje.

Forhandlingsenheter

En forhandlingsenhet krever minst to personer. Federal Labor Relations Authority regulerer og fastsetter standarder for forhandlingsenheter; den sertifiserer forhandlingsenheter og bestemmer hvilke grupper som kvalifiserer som en forhandlingsenhet. Samme union kan representere personer som tilhører ulike selskaper. For eksempel tilhører lastebilførere typisk Teamsters Union, selv om de enkelte lastebilførerne jobber for forskjellige selskaper. Det er også vanlig at flere enn en fagforening representerer ansatte i samme selskap. For eksempel kan et hotell ha en union som representerer husarbeidere og en annen union som representerer bankettserverne.

Begrensninger

Det er restriksjoner på visse typer ansatte som blir forhandlingsenhet medlemmer, basert på ansattes oppgaver. For eksempel kan tilsynsførere, konfidensielle ansatte og nasjonalt sikkerhetspersonell vanligvis ikke danne kollektive forhandlingsenheter. I tillegg krever de fleste fagforeninger medlemmer å betale månedlige eller årlige avgifter for å støtte den kollektive forhandlingsenheten.

Hensikt

For forhandlingsenhetsansatte er fagforeningen et verktøy som gjør det mulig for ansatte å uttrykke behov og rettferdighetsproblemer knyttet til deres sysselsetting, generelt spesifikt for oppgaver av bestemte typer jobber. Gjennom fagforeningen kan arbeidsgiveren høre organisasjonens behov og bekymringer på en organisert måte som en del av kontraktsforhandlinger. Arbeidsgiver og fagforening kan da sammen utforske fordelene og kostnadene ved å gjennomføre eventuelle endringer. Forhandlingsenheter beskytter også ansatte mot mulige arbeidsbrudd ved å dekke medlemmer i henhold til en rekke avtaler. Arbeidsgivere kan også bruke fagforeninger til å kontrollere visse problemer før de blir skadelige for selskapet.

Typer av forhandlingsenheter

Det er to hovedtyper av forhandlingsenheter. Den første er en håndverksenhet - også kjent som en inkluderende eller horisontal union - som består av personer som deler et håndverk. For eksempel vil en håndverksenhet dekke sykepleiere, ingeniører og lærere. Den andre, en vertikal eller vegg-til-vegg-enhet, består av ansatte i produksjons- og vedlikeholdsområder.