Arbeidslivsloven for overarbeidede ansatte

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det er lett å føle seg overarbeidet og underbetalt ved enhver jobb, og når planleggingskrav og arbeidsbelastning begynner å forstyrre ditt personlige liv, er det bare naturlig å søke lovlig bruk. Arbeidsforbundskontrakter inneholder ofte begrensninger på timer og arbeidsbelastninger, men føderal arbeidslov regulerer ikke noe mer enn minimumslønn, overtid og barnebestemmelser, noe som gir arbeidsgiverne stor frihet til å bestemme arbeidsmengder, tidsplaner og bruddperioder for sine ansatte.

Fair Labor Standards Act

Fair Labor Standards Act fungerer som den viktigste føderale arbeidsretten. Dens primære formål definerer en arbeidsuke som syv påfølgende dager og mandater at arbeidsgivere betaler deg overtid, ligner 150 prosent av din normale lønn for alle timer som overstiger 40 du jobber i en enkelt arbeidsuke. FLSA etablerer også en føderal minimumslønn som alle arbeidere må motta - $ 7,25 fra april 2011 - og krever at arbeidsgivere skal holde nøyaktige oversikter over ansattes skift og betalinger. Det begrenser også typer og timer en arbeidstaker som er under 16 år, kan jobbe.

Utgaver som ikke er dekket av FLSA

En vanlig misforståelse er at den føderale loven regulerer mange flere arbeidsplassproblemer, men FLSA er stille på alle andre fag, slik at arbeidsgiverne kan spille. På grunn av dette krever ingen føderal lovgivning arbeidsgivere å gi hvileperioder eller lunsepauser. FLSA begrenser ikke lengden på et skifte som en arbeidsgiver kan kreve at du skal jobbe, og det kaster heller ikke antall timer i en arbeidsuke som arbeidsgiveren din kan planlegge deg for å jobbe, så lenge han oppfyller overtidskrav. I tillegg krever FLSA ikke arbeidsgivere å gi tilleggsbetaling for helg, overnatting eller ferieskift.

Unntatt ansatte

FLSAs standarder gjelder ikke for de fleste lønnede ansatte så lenge de mottar en regelmessig og forutsigbar mengde lønn hver betalingsperiode, uavhengig av mengden og kvaliteten på det faktiske arbeidet de utfører. Lovbestemte unntak til FLSA gjelder også for flere forskjellige klassifiseringer av arbeidstakere, og pålagt salgsarbeidere; Datoperatører som tjener minst $ 27,63 hver time; drivere og mekanikk; Arbeidstakere på bilforhandlere; og gårdsarbeiderne er blant de store klassene arbeidstakere som er unntatt fra overtidsloven om FLSA.

Statlig arbeidslov

Føderal lov gir ikke mange beskyttelse hvis du føler deg overarbeidet på jobben din, men statens arbeidslover kan gi mer beskyttelse. Arbeidsbeskyttelsen varierer mye mellom stater, med noen garanterer hvileperioder eller en statslig minimumslønn høyere enn det føderale minimumet.De fleste arbeidslover tar sikte på å beskytte arbeidstakere fra de mest alvorlige utnyttelsesmåtene, samtidig som arbeidsgiverne har frihet til å forvalte sin virksomhet etter behov med minst mulig innblanding.