Liste over dårlig ansatte egenskaper

Innholdsfortegnelse:

Anonim

De er gjenstand for vannkjøler samtaler, tegneserier og - i ekstreme tilfeller - mediedekning. Dårlige medarbeidere kan gjøre kontoret til et ubehagelig sted å være, og redusere ansattes moral og produktivitet. Ved å undersøke egenskapene til dette problemet kan fagpersoner hjelpe veiledere til å avgjøre om det er på tide å ta tiltak for å eliminere dem fra arbeidsplassen.

klager

Noen ansatte kan ikke finne noe positivt å si. De kritiserer sin veileder, bedriftens kontor, andre ansatte og til og med kunder. De slynger om sitt fysiske miljø, ofte med å finne arbeidsstasjonen, kontorbrukerommet, badene og belysningen er utilstrekkelige. På solrike dager, klager de det er for lyst, mens de på regnfulle dager klager over solen aldri skinner. Generelt ser de etter det verste i alt.

Naysaying og mangel på entusiasme

Naysayers er de du finner "dusjing hver ny ide med et halvt dusin grunner det ikke kan gjøres," sier forfatter og arbeidsplass ekspert Roxanne Emmerich. Denne egenskapen kan ledsages av en generell mangel på entusiasme for arbeidsansvar og uvillighet til å samarbeide med nye tiltak.

sladre

Det kan spekulere om den "virkelige" grunnen til at noen savnet arbeid, deler informasjon om en medarbeiders forholdsproblemer eller øker den ubekreftede muligheten for at layoffs kommer til selskapet. Administrerende direktør Beth Weissenberger definerer det som "snakk mellom medarbeidere, ledere og ledere om arbeidsrelaterte saker til noen som ikke kan gjøre noe med det", og merker at det ødelegger selskapets moral og effektivitet. Men det er definert, sladder er ikke en egenskap du finner i gode medarbeidere.

Vet alt

Disse medarbeiderne har en overlegen, egotistisk holdning, sier humanitær veileder Nancy Aldrich. I sin arroganse tror de at de aldri er gale. Aggressiv "know-it-alls" kan være påtrengende, krevende, argumenterende og utsatt for misbruk. "Vanskelige ansatte trives på kaoset de lager, og går ut av deres måte å presse folkens knapper," forteller Aldrich.

Lettsomhet og uansvarlighet

De som er konstant sent på jobben, savner frister og bruker sin arbeidstid på å surfe på Internett, blant ansatte som viser latskap og uansvarlighet. Når de ikke klarer å fullføre sitt arbeid, gjør de unnskyldninger og til og med skylder andre for deres feil. De viser liten bekymring for deres arbeidsgivers suksess, og heller ikke synes å bry seg om sin egen karriere.