Hva er korrigerende tiltak?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Noen selskaper gjennomfører korrigerende tiltak med en ansatt som ikke jobber opp til standard. De fleste korrigerende tiltakssituasjoner krever etablering av en bestemt handlingsplan for å gjenkjenne og overvinne hindringer og forbedre ytelsen.

Mangel

Hvis en ansatt ikke utfører et nivå som oppfyller eller overgår kravene til jobben sin, kan en veileder måtte administrere korrigerende tiltak for å forbedre mangelen eller mangelen.

Funksjon

Korrigerende tiltak gjennomføres vanligvis når en arbeidsgiver ikke har kunnet forbedre ytelsen ved hjelp av andre metoder som veiledning og coaching.

Muntlig advarsel

Når en veileder bestemmer seg for å bruke korrigerende tiltak, starter hun prosessen med en verbal advarsel. Veilederen vil snakke med den ansatte i privat om hennes bekymringer, spesifikt og objektivt skissert ansattes mangler. Hun vil også legge merke til i ansattes fil at en verbal advarsel er utstedt.

Skrevet advarsel

En veileder vil også indikere konsekvensene av ikke å korrigere manglene. Hvis arbeidstaker ikke løser de identifiserte problemene innenfor en angitt tidsramme, utstedes en skriftlig advarsel. Den skriftlige advarselen beskriver alle detaljer i situasjonen sammen med mulige konsekvenser dersom det ikke gjøres forbedringer.

Andre rettsmidler

Etter at den skriftlige advarselen er utstedt, og hvis forbedringer fremdeles ikke er gjort, kan rettsmidler inkludere en suspensjon uten lønn, reduksjon av lønn, demotion til lavere jobbklassifisering eller til og med oppsigelse.