Hvordan Word Performance Reviews

Anonim

En prestasjonsanmeldelse gjør det mulig for arbeidsgivere å kommunisere til ansatte hvordan de gjør og hvor de trenger å forbedre seg. Mange bedrifter baserer ansattes kampanjer og reiser på ytelsesvurderinger. Dette gjør ordlyden av anmeldelsen ganske viktig. Lær hvordan du kan skrive en effektiv ytelsesvurdering for dine ansatte.

Utarbeide en ytelsesvurderingsskjema som er spesifikk for oppgaver utført av de ansatte du vil gjennomgå. Skjemaet skal inneholde en liste over oppgaver skrevet klart og detaljert nøyaktig hva som forventes av din ansatt. Ikke bruk tvetydige setninger som gir tvil om dine ansattes tanker om hva du forventer av ham.

Legg til kommentarer til hver avdeling av arbeidstakerens ytelsesvurdering. Skriv i den tredje personen presentasjon og angi klart ansattes ytelse i hver av disse oppgavene, og redegjør for både positiv og negativ oppførsel.

Foreslå områder for forbedring og skriv dem ut på resultatrapporten. Ikke bare staten trenger forbedringer. "Bob trenger forbedring" er ikke konstruktivt, og det forteller jo ikke Bob hva han skal forbedre. "Bob mangler kommunikasjonsferdigheter med sine medarbeidere" er mer til det punktet. Nå vet Bob hva han skal jobbe med. Foreslå en eller to konkrete måter Bob kan gjøre dette.

Skriv en oppsummering av anmeldelsen som gir en kortfattet beskrivelse av hva du har diskutert i løpet av gjennomgangen, og oppsummerer hvert av problemene og eventuelle løsninger du har diskutert med din medarbeider.

Vær forsiktig med ordvalg. Bruk aldri ord som "lat" eller "ubrukelig" i forhold til en ansatt. Du kan opplyse at du føler at dine ansatte er "ikke så produktive som han er i stand til å være." Unngå raseri og sexistiske utsagn. Du bør ordre dine ytelsesvurderinger med samme språk for hver ansatt.

Anbefalt