Hvordan utføre Employee Reviews

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvordan utføre Employee Reviews. Ansatteanmeldelser er en fin måte å sikre at arbeidere og arbeidsgivere ser øye til øye når det gjelder forventninger og ytelse. Spesielt i et stort selskap, hvor den enkelte arbeideren kan gå seg vill i massen, er det viktig å sette tid til side for å ta opp både positive og negative aspekter ved en ansattes prestasjoner gjennom året.

Utfør ansattes vurderinger

Bestem hensikten med anmeldelsen på forhånd. Enten du vil evaluere den generelle ytelsen til en arbeidstaker i selskapet eller du ønsker å adressere produktivitet eller foreslå endringer, gi ansatt advarsel, så han har sjansen til å jobbe hardere på detaljer mellom vurderinger.

Være konsekvent. Opprett et bord eller spørreskjema som du kan bruke som en veiledning for å hjelpe deg med å vurdere hvor ansatt er og hvor du forventer at han skal være. Bruk de samme spørsmålene måned etter måned for å se hvordan svarene endres. Noen arbeidsgivere foretrekker et nummerert bord eller en forhåndsdefinert liste over kvalifiserende faktorer, men det du velger er ikke like viktig som hvordan du bruker det.

Bestem timingen for vurderinger. Månedlig er sannsynligvis for ofte, med mindre selskapet er helt salgsdrevet og må sørge for at arbeidstakere møter sine kvoter. Ellers er det sannsynligvis klokere å gjennomføre ansattes vurderinger ikke mer enn to ganger i året. Innstilling av bestemte faste tider kan også gjøre det mindre stressende for alle involverte, da folk vil ha tid til å forberede seg på møtene.

Tilbakemeldinger tilbys. Dette betyr at medarbeideren får beskjed om både svakheter og styrker. Du kan gi forslag til hvordan endringer kan implementeres, eller spør medarbeider hvordan han ser sin fremtidige stilling og hva han vil gjøre for å gjøre det bedre.

Gjennomfør vurderinger i en positiv atmosfære uten å rusle prosessen eller få det til å føle seg som en situasjon som gjør det vanskelig å gjøre. Planlegg nok tid med hver ansatt, slik at du kan lytte til hans bekymringer eller be om endringer. Hvis det er mulig, la alle få vite hvor lenge anmeldelsen vil være, så det er ingen overraskelser når tiden kommer.

Tips

  • Mens du legger vekt på det positive er viktig, må du sørge for at du finner noe arbeidstakeren kan jobbe med. Dette bør ikke gjøres som en måte å undergrave tilliten til, men som en måte å skape folk mot dyktighet.