Jobbbeskrivelse av et mediedepartement

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Mediarministrene arbeider bak kulissene for å gjøre det mulig å dele meldingen til en kirke med store grupper av mennesker gjennom forsterket lyd, opptak, PowerPoint-presentasjoner, nettsider og andre former for kommunikasjon. I større menigheter ledes medieavdelingen av en betalt personell som koordinerer innsatsen fra et team av medieavdelingsfrivillige, mens i mindre menigheter hele departementet håndteres av frivillige.

Identifikasjon

Mediedepartementet er ansvarlig for alle de tekniske funksjonene i en menighet. For eksempel sier den lutherske kirke Missouri Synod basert i St. Louis at formålet er å "betjene kirken ved å tilby omfattende medietjenester for kirkens arrangementer." Kirkens arrangementer kan omfatte søndagsmorgedyrkelse, spesielle tjenester, ungdomsarrangementer, korfestivaler, menighetsmøter og andre sammenkomster.

Arbeidsoppgaver

Mediedepartementet har et stort ansvar. Under tilbedelse eller andre store arrangementer kjører de lydkortet for tilbedelsebåndet og høyttalerne, inkludert pastoren. Hvis PowerPoint eller andre medier brukes, setter mediespesialisten opp alt nødvendig utstyr og sikrer at det går jevnt. Noen mediaspesialister tape og distribuere lyd- eller videoopptak av preken. Noen kirker sender deres tjeneste live enten på tv eller ved å skape en live-strøm på kirkens nettsted. I noen menigheter oppdaterer mediedepartementet hele kirkens nettside.

spesialisering

Noen kirker har en mediekoordinator for bestemte departementer i kirken som fokuserer på bruk av medier for å dele budskapet fra det departementet. For eksempel forblir oppdragsmediekoordinatoren ved First United Methodist Church i Colorado Springs "opptatt av alt som skjer i oppdrag i kirken og kommuniserer denne informasjonen til menigheten gjennom bulletin, Encounter, brosjyrer og nettstedet."

kvalifikasjoner

En betalt personell som spesialiserer seg på mediedepartementet, bør ha en sterk teknisk bakgrunn og gode ledelses- og kommunikasjonsevner. Frivillige trenger imidlertid ikke så mye teknisk bakgrunn fordi de fleste kirker gir opplæring på jobb. Cedar Springs Presbyterian Church i Knoxville, Tenn. Krever bare "teknisk kunnskapsrik, litt datakunnskap, litt lydopplevelse foretrukket, men ikke nødvendig, og et hjerte for å lære og tilbede gjennom tjeneste. Vi kan trene for alt annet. "Uansett om det er betalt eller frivillig, bør et mediedepartementets medarbeider tro på kirkens oppdrag.

Tidsforpliktelse

I kirker som har en betalt medietjenestepersonell, er stillingen ofte deltid. Mange kirker ber medieavdelingsfrivillige å gjøre en løpende forpliktelse. En frivillig medietjeneste kan tjene til en bestemt tjeneste eller begivenhet hver uke. Medietjenestemedlemmer som deltar i oppsettet må komme så mye som en time før hendelsen eller tjenesten starter.

Ekspert Insight

Hvis du er fascinert av teknologi og har en forpliktelse til en kirke, bør du vurdere frivillig arbeid i mediedepartementet. Det er et utmerket sted å lære.Du får muligheten til å bruke og eksperimentere med mange former for teknologi som du kanskje ikke har tilgang til ellers.

Lønn og jobbutsikt

Siden teknologien blir sentral i flere kirkes virksomhet, kan flere menigheter skape betalte stillinger til en medierminister. Den amerikanske arbeidsstatistikkbyrået beholder ikke separate data om medieministre, men den generelle kategorien religiøse arbeidere utgjorde i gjennomsnitt 14,14 dollar per time eller 29,410 dollar per år i 2009. Disse stillingene forventes å vokse mellom 7 og 13 prosent innen 2018, som er en gjennomsnittlig vekst.

Anbefalt