Hva er fordelene med servicemarkedsføring?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

I denne dag og alder, om du kjemper for kunder på grunn av konkurrentens teknologi, eller dens enkle forbrukernes tilgang til tjenester som ligner på hva du gir, er tjenesten den viktigste ingrediensen i kundeopplevelsen. Bare å ha et fantastisk produkt, kommer ikke til å "bare gjøre" for kunder i dag, da produktene og tjenestene dine enkelt kan replikeres av noen eller noe som kan gjøre det bedre, raskere, enklere og på måter å distrahere kundene dine. Servicemarkedsføring krever at du fokuserer på å bygge bildet med en base av fornøyde kunder, slik at de vil bygge opp virksomheten din for deg.

Gjentatt forretning

Når du bygger en tjenesteplan for å nå kundene dine, kan du forvente en belønning for gjentatt virksomhet fra dem. Målet med å markedsføre merkevaren din er å fange oppmerksomheten til målmarkedet. Når du har landet dem som kunder, er det opp til deg å heve baren av sine erfaringer og holde det høyt konsekvent, slik at de kommer tilbake. Denne typen markedsføring betyr at du trenger å bli kjent med hva kundene dine liker, og hva de ikke liker, og hold det på topp når du møter dem. Fordelene og besparelsene fra å ikke måtte remarket for å få nye kunder vil være til nytte for bunnlinjen din.

henvisninger

Det nest beste å få kundene dine tilbake er å få dem til å fortelle andre om deres erfaring og anbefale dine produkter eller tjenester til dem. Du må vurdere at hvis kundene dine har en dårlig opplevelse, er det sannsynlig at de vil fortelle 10 personer om den negative erfaringen, og du bør vurdere disse tallene som de oversetter til dollar og salg. Men å få verdifulle henvisninger vil bidra til å lette belastningen når du lager markedsplaner og bruker dollar på reklame.

Publisitet

Andre fordeler fra din gode service er gjennom publisitet. Etter hvert som buzz flyter om din fremragende service, fra å følge gjennom på det du har lovet å kommunisere effektivt, vil du lære at dine gode gjerninger i markedsføring vil ha positive utbetalinger, ettersom kundenes ord til munn kommer tilbake til "krefter som er" i media og sosiale markedsføringsplattformer. På slutten av dagen, leverer på et løfte og å ha kvalitetsprodukter og tjenester vil ta din virksomhet til neste nivå og gjøre deg mer vellykket som helhet.