Jobbbeskrivelse for en samlingsavdeling

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Samlinger avdelingsansatte forsøker å samle inn betaling på forfalte regninger. Noen jobber for tredjepartsinnsamlingsbyråer, mens andre kjente som innsamlere, arbeider direkte for de opprinnelige kreditorene, som kredittforetak, kredittkortselskaper og sykehus. Samlinger avdelingsansatte må ha gode problemløsende og menneskelige ferdigheter.

utdanning

Jobber i de fleste samlinger trenger kun en videregående opplæring, selv om noen arbeidsgivere foretrekker å ansette arbeidstakere med litt ettergymnasial opplæring eller med erfaring i jobber som involverer kontakt med publikum. Det er vanligvis ikke nødvendig med erfaring fra tidligere samlinger avdelinger. Arbeidsgivere gir vanligvis opplæring på jobb for sine samlere.

plikter

Samlinger avdelingsansatte er ansvarlige for å lokalisere forbrukere eller bedrifter med kriminelle kontoer og varsle dem om delinquencies. De jobber med de forbrukerne eller bedriftene for å ordne betaling av forfalt beløp eller, i noen tilfeller, retur av varer.

Teknologi

Samlinger avdelingsansatte må være komfortabel med teknologi. De bruker datamaskiner og datasystemer til å søke etter forbrukere eller bedrifter, for å skrive inn og behandle data og spore planlagte betalinger.

Ønskede ferdigheter

Vellykkede samlingsavdelingsansatte er selvmotiverte. De har gode etterforskningsferdigheter og er detaljorienterte. De jobber også godt med folk, som inkluderer å ha gode lytteferdigheter, problemløsende ferdigheter og en evne til å overtale.

Juridiske begrensninger

Fordi samleindustrien er høyt regulert, må kollektive avdelingsansatte være oppmerksomme på og overholde statlige og føderale lover, herunder lov om gjeldsinnkrevd praksis og rettferdig kredittrapporteringsloven. De fleste arbeidsgivere gir opplæring på disse lovene.

Jobbutsikt

Arbeidsutsiktene for kollektive avdelingsansatte er sterke. Samlinger avdelingsmuligheter forventes å vokse til en raskere enn gjennomsnittlig rente gjennom 2016 fordi selskaper blir stadig mer interessert i å samle inn ubetalte gjeld tidligere.

Anbefalt