Regler for å gjennomføre en amerikansk legionmøte

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hver amerikansk legionpost har sine egne vedtekter, som varierer fra post til innlegg, men er alle basert på den amerikanske legionens grunnlov og vil påvirke måten du gjennomfører møtet på. På et møte kan kapittelet håndtere et hvilket som helst antall forretnings problemer, som påvirker måten du gjennomfører et møte på.

Første møter

Hvis du inkluderer det i dine vedtekter, kan kapittelet holde møter personlig, over konferansesamtale eller til og med i et live-chatrom. Men hvis det ikke er inkludert i vedtektene, må du holde møter personlig. Alltid begynne med offisielt å ringe møtet for å bestille. På det første møtet, innføre formannen og andre organisasjonsmedlemmer. Diskuter hva kapitlets formål og mål er, og vedtak deretter et kapitalkonstitusjon etter gjennomgang av den nasjonale versjonen. Hvis du ikke er klar til å utarbeide en hel grunnlov, kan du takle en seksjon på hvert møte til grunnloven er fullført. Husk at du kan endre grunnloven på møter. Bestem en stemmeberegningsmetode, som å øke hendene, og alltid stemme på den måten ved påfølgende møter.

Folk som leder

Du må nominere og stemme på en lederkomité, som består av en kommander, en visekommandør, en adjutant, en kasserer, en posthistoriker, en postkapel og en sergeant i våpen. Denne komiteen driver møtene. Overordnet leder over alle møtene og har generelt ansvaret for kapitlets forretningsforhold. Adjutanten holder møtet minutter. Sergeanten på våpen er ansvarlig for å bestemme hvilke medlemmer som er oppdatert på deres medlemskort, og derfor, hvem har lov til å stemme på møter og hvem som ikke er.

Avstemmingen

Alle amerikanske legionposter holder seg til boken "Robert's Order of Order" for stemmeprosedyrer. "Robert's Order of Order" sier at flertallet alltid regjerer, og flertallet er noe mer enn halvparten. Ingen nåværende medlem av den amerikanske legionen kan bli tvunget til å avstå fra å stemme på et møte, selv om det foreligger en interessekonflikt eller andre formildende omstendigheter. Det kan ikke være noen fraværende stemmer for dine stemmer; "Roberts ordningsregler" sier bare at medlemmer som er til stede på møtet, kan stemme på spørsmål.