Hvordan bli en eiendomsforvalter i New Jersey

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Eiendomsforvaltning er en utfordrende, mangesidig stilling, uansett om du jobber med privateide leieboliger, flertalsegenskaper eller leilighet eller boligeiendommer. Ledere er ansvarlige for å oppfylle okkupasjonsmål, løse leietakerproblemer og overvåke vedlikehold av eiendommer og lokalsamfunn de administrerer. I høyere enden, hvor en bachelorgrad er ofte nødvendig, er lederne også ansvarlige for å forvalte eiendommens økonomi. Eiendomsforvaltere som jobber som ansatte under visse bedriftsstrukturer, trenger ikke eiendomslisenser, bemerker Nicholas Kikis, direktør for regulerende saker og forskning for New Jersey Apartment Association. Imidlertid må leasingagenter og eiendomsforvaltere som arbeider for eiendomsmeglere generelt kreve lisensiert. Siden ledere ofte tjener på jobben når de går fra lavere stillinger, kan du kanskje starte karrieren din mens du fortsatt er i skolen.

Begynn eller avslutt din bachelorgrad i næringsliv, finans, eiendomsmegling eller annet relatert felt.

Melde deg inn i en 75-timers eiendomsmeglerforhandler kurs godkjent av staten N.J.

Ta og bestått statsgodkjenningseksamen.

Velg en av to baner mot å finne din første jobb: Finn en sponsor eiendomsmegler for å jobbe med hvem som tilbyr eiendomsadministrasjonstjenester, og hvem vil tillate deg å leie, og til slutt administrere eiendommer; eller søk en oppføring eller midtstilling med et eiendomsforetak i New Jersey.

Fokus på å få det bredeste spekteret av erfaring som er mulig i dine tidlige jobber. Assist med prospektering for nye kunder, markedsføring ledige eiendommer, fielding leietaker klager, behandling betalinger og samle forsinket husleie og arrangere for eiendomsreparasjoner. Delta på foreningsmøter hvis megleren eller arbeidsgiveren forvalter foreninger.

Melde deg inn i et kurs godkjent av US Department of Housing and Urban Development, som fører til en spesialist sertifisering som en offentlig boligforvalter hvis du vurderer å jobbe i New Jersey offentlige boliger.

Melde deg på et kurs godkjent av Institutt for eiendomsforvaltning for å jobbe for å tjene din Certified Property Manager-betegnelse.

Arbeid mot å tjene mæglerens lisens når du fullfører arbeidsopplevelseskravene. Fullfør New Jersey kreves 30-timers kurs på byrå og etikk og kontorstyring før du registrerer deg i en 150-timers megler kurs. Planlegg og bestått eksamenen din når du har søkt på og mottatt kvalifikasjonsbeviset ditt.

Hold deg informert om bransjens nyheter, trender og regler når du fortsetter å lære og vokse i din posisjon.

2016 Lønnsinformasjon for eiendoms-, eiendoms- og fellesskapsforeningsledere

Eiendoms-, eiendoms- og samfunnsforeningsledere har oppnådd en gjennomsnittlig årslønn på $ 57 040 i 2016, ifølge US Bureau of Labor Statistics. På den lave enden fikk eiendoms-, eiendoms- og samfunnsforeningsledere en 25 prosentpoengslønn på 39,910 dollar, noe som betyr at 75 prosent tjente mer enn dette beløpet. Den 75. percentile lønnen er $ 83,110, noe som betyr at 25 prosent tjener mer. I 2016 var 317 300 personer ansatt i USA som eiendoms-, eiendoms- og samfunnsforeningsledere.