Hvordan bli en reisebyrå i New Jersey

Anonim

Prosessen med å bli et reisebyrå i New Jersey er i utgangspunktet det samme som det er i en annen stat. Det er ingen spesielle lisenser som må kjøpes før du starter virksomheten din. Du vil imidlertid sannsynligvis få akkreditering med en nasjonal reiseforening, samt opplæring, opplæring og erfaring som er fokusert på en bestemt nisje i bransjen.

Få riktig opplæring. Om målet ditt er å jobbe for deg selv eller jobbe for et reisebyrå, bør du få den beste utdanningen du har råd til. En bachelorgrad i gjestfrihetsledelse eller hotell- og restaurantstyring er ideell. Det er også mange yrkesskoler, fellesskoler og elektroniske skoler som tilbyr fulltidskompetanseprogrammer som fører til en sertifisering. I New Jersey tilbyr Rutgers University, Fairleigh Dickinson University, Bergen Community College og Mercer County Community College alle gjestfrihetsstyringsprogrammer. Gå til CollegeBoard.com for å få en full liste over skoler i staten.

Få litt erfaring. Mange reisebyråer og store gjestfrihetskorporasjoner som AAA, Marriott og Hilton tilbyr praktikplasser til studenter med hovedfag i feltet. Du kan også søke en stilling på opplæringsnivå som en resepsjonist, datainnsatsspesialist eller en administrativ assistent. Store reisebyråer i New Jersey inkluderer Liberty Travel, Welcome Onboard Travel Center, Dream Come True Vacations og Carlson Wagonlit Travel. En fullstendig liste over reisebyråer i staten finnes på Manta.com.

Få akkreditering fra en av de anerkjente nasjonale organisasjonene. Hvis du søker å være et uavhengig reisebyrå, er akkreditering avgjørende. Selv om noen kan bli reisebyrå, krever mange hoteller, bilutleiefirmaer og andre reisebyråer at du har offisiell akkreditering for å registrere deg for deres rabattprogrammer. Offisielle akkrediteringsorganer inkluderer International Air Transport Association (IATA), Airlines Reporting Corporation (ARC) og Cruise Lines International Association (CLIA). Hver organisasjon tilbyr muligheter for enten å bli en fullstendig akkrediterte agent eller bare en reisekonsulent. Konsulenter kan ikke utstede billetter, men de har fortsatt samme rabatter. Se nøyaktige krav til akkrediteringsorganer, ettersom gebyrer og programmer varierer.

Utvikle relasjoner med reisepartnere og destinasjoner. De fleste hoteller, bilutleiefirmaer, cruise linjer og reisearrangører tilbyr provisjoner til reisebyråer. Hvert selskap har vanligvis et reisebyråprogram som krever at du registrerer deg med ditt offisielle IATA / ARC / CLIA nummer.

Utvikle din kundebase. Finn ut målgruppen demografisk. Du kan enten fokusere på en lokal demografi i et bestemt område i New Jersey eller bare være basert i New Jersey og ha et nasjonalt fokus. Med mindre du har en etablert kundebase, må du spesialisere deg i en bestemt type eller reiseområde.

Anbefalt