Slik starter du en vindusrengjøringsvirksomhet

Anonim

Slik starter du en vindusrengjøringsvirksomhet. En vindurengjøringsvirksomhet er en av de enkleste bedriftene å starte. Du kan tjene gode penger, bygge gode relasjoner med kunder, og vær ganske garantert stabil arbeid så lenge du vil. Følgende trinn vil hjelpe deg med å komme i gang med vinduvasking.

Start din bedrift ved å finne området nærmest hvor du bor og passere visittkort, gå til forretning og snakke med bedriftseiere.

Gjør alt arbeidet selv til du begynner å tjene nok penger og bygge en stor nok kundekrets som du kan rettferdiggjøre forgrening og ansett hjelp.

Lær de beste teknikkene for å vaske vinduer og trene hjemme.

Legg noen dråper av rengjøringsløsningen i en bøtte med vann, og bruk våtbørsten og sugemetoden på vinduene. Denne prøvde og sanne metoden virker fortsatt fortsatt bedre enn noen ny moderne metode der ute i dag.

Kjør din bedrift ut av hjemmet så lenge du vil, lagre rekvisita i et hjørne av garasjen eller verandaen, og gjør bokføringen din på kjøkkenbordet eller på noe annet sted. Til slutt kan du føle deg lønnsomt nok, kanskje du vil åpne et kontor, men mest sannsynlig vil du forbli en hjemmeoperert virksomhet for en stund.

Skriv ut en forsyning med visittkort og fakturaerklæringer for den profesjonelle berøring. Lei en telefonsvarer hvis ingen er hjemme for å svare på telefonen for din vindusrengjøringsvirksomhet i løpet av dagen.

Lad opp $ 25 til $ 30 i timen avhengig av hva ditt område kan bære, og ansett vinduvaskehjelp på et fjerdedel av det når du er blitt stort nok til å gjøre det.