Hva er problemene med arbeidskraft, opplæring og utvikling?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Administrere utviklingsbehovene til en variert ansattpopulasjon innebærer typisk å vurdere ytelsesproblemene og designe, utvikle og distribuere treningsløsninger. Utfordringer som står til rette for å støtte ansatte i raske miljøer, som globale bedrifter, inkluderer vanskeligheter med å gi konsistente nye ansattes orienteringsprogrammer, som gir berikende, men kostnadseffektiv karriereutvikling i kompliserte fagområder, inkludert ledelse eller prosjektledelse, og styrer arbeidskraftprestasjoner under rask forandring.

Stigende kostnader

Globale organisasjoner står overfor stigende kostnader og trenger å planlegge effektivt slik at de effektivt kan rekruttere og ansette den beste arbeidskraften, både permanent og midlertidig. Færre lagringslag og mindre støttepersonell gjør det vanskeligere å gi nye ansatte den personlige oppmerksomheten de vanligvis trenger for å komme i gang. Selvfaglige opplæringskurs som gir informasjon om hvordan du bruker selskapsverktøy, for eksempel e-post eller regnskapssystemer, erstatter ofte instruktørledede klasserom. Arbeidere kan ikke ha et kontor på samme sted som deres leder og stole på webkonferansesoftware som GoToMeeting, LiveMeeting eller WebEx i stedet for å bruke ekstra tid og utgifter til å reise til en felles plassering for møter. Ansatte trenger trening og tips om hvordan man bruker disse alternativene effektivt.

Endre prioriteter

Selskaper fastsetter vanligvis strategiske mål på årsbasis. Opplæringsprogrammer bør tilpasses strategiske planer. For eksempel, hvis bedriftsledere ønsker å se en økning i kundetilfredshet, bør treningspersonell fokusere på å identifisere problemer med å yte kundesupport dygtig. Deretter kan de designe opplæringskurser og karriereutviklingsmuligheter som hjelper medarbeiderne å lære de beste teknikkene for å feilsøke problemer og håndtere kundeklager på en dyktig måte. Når operative beregninger forbedres, kan fokuset endres til andre områder, for eksempel å redusere produktdefekter eller eliminere avfall.

Diverse arbeidskraft

Bedriftsledere må styre en mangfoldig arbeidsstyrke. Å gi opplæring til alle medarbeiderne om mangfold og lagarbeid gjør at deltakerne kan utvikle ferdigheter og kunnskaper de trenger for å fungere effektivt. Ansatte må lære å jobbe med de fra andre land i forskjellige tidssoner og kommunisere effektivt med andre som kanskje ikke snakker samme primære språk som de gjør. Ved å regelmessig sende medarbeidere papirbaserte eller elektroniske spørreundersøkelser om hva de trenger for å hjelpe dem med å fullføre sine oppgaver, kan treningspersonell svare med relevante programmer. For eksempel gir mange bedrifter opplæring i kulturell bevissthet eller engelsk som andre språk til ansatte som samhandler med andre ansatte eller kunder fra hele verden.

Videreutdanning

Med konstante endringer i teknologi, må forretningsfolk holde seg oppdatert ved å ta kurs for å forbedre sine tekniske ferdigheter og kunnskaper. Programmer som Microsoft Certified Professional-sertifisering gir omfattende trening, praksis og testing av muligheter til forretningsfolk som ønsker å fremme karrieren.Fleksible alternativer som nettbasert opplæring, coaching og veiledning eller innspilte multimedie sesjoner gjør travle fagfolk til å trene for en avansert rolle eller til og med en karriereendring.

Anbefalt