Lærerintervju Eksempel Spørsmål

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Undervisning kandidater vil høre intervju spørsmål som er felles for de fleste jobber. Du vil også høre flere tekniske spørsmål om jobbkvalifikasjoner, erfaring og interesser. Spørsmålene varierer basert på aldersnivået for stillingen du intervjuer. Noen spørsmål er imidlertid felles for lærere på alle aldre.

Motivasjon

I sin liste over "sample intervju spørsmål for undervisning kandidater" sier Virginia Techs Career Services avdeling du kan forvente å bli spurt, "Hvorfor bestemte du deg for å bli lærer?" Dette, eller et spørsmål som det, er sannsynlig, som intervjueren ønsker å forstå hvis du er lidenskapelig om undervisning. Undervisning er et yrke der fagfolk må ha en reell interesse for unge mennesker og en lidenskap for utdanning.

Skole distrikt

Undervisningsintervjuer er vanligvis med en arbeidsgiver i skolen. Arbeidsgiveren kan spørre hvorfor du vil jobbe for skoledistriktet. Den globale karriereforvaltningen profesjonelle Carole Davies sier i sin "Lærerintervju Spørsmål og svar" artikkel om CV for lærere at effektiv forskning på distriktet er den eneste måten å lykkes i å svare på dette spørsmålet. Hun anbefaler at intervjueren ønsker å vite at du virkelig er interessert i skoledistriktet og stillingen og ikke bare sender ut søknader for alle tilgjengelige jobber.

Disiplin

Skole klasserom krever disiplin for et effektivt læringsmiljø. Disciplinstrategier og taktikk varierer etter aldersgruppe. Arbeidsveiledningens liste "Lærerintervjuer" inneholder en hel del potensielle spørsmål om klasserom og disiplin metoder. "Beskriv din filosofi om disiplin" er et eksempel på en forespørsel om undervisningsintervju. Et godt svar viser din klare plan, sammen med en forklaring på hvordan disiplinfilosofien din retter seg mot skoledistriktets tenkning på disiplin.

Rektor

Davies tilbyr spørsmålet "Hvordan ville du beskrive en vellykket rektor?" som et annet eksempel på et felles lærerintervju spørsmål. Hun sier at ansettelsesutvalget ønsker å forstå hva du synes er en god leder i et skolemiljø. Enda viktigere, de vil identifisere eventuelle store konflikter som kan oppstå mellom deg og den eksisterende rektor. I ditt intervju forskning, prøv å lære om rektor og hennes verdier. Hvis du respekterer det du lærer, formidle din støtte til disse verdiene som svar på dette spørsmålet.