Hvordan bli en leverandør for Chase Bank

Anonim

Chase er blant de største innehaverne av eiendomsmegling, eller REO, eiendommer - og om du er eiendomsmegler, megler eller en eiendomsforvalter, kan du få økt bunnlinje eksponentielt når du har firmaet ditt oppført som godkjent leverandør. Chase har vedtatt en omfattende "Code of Conduct" (se "Ressurser") som leverandørene er underlagt, som mandater undersøker eventuelle interessekonflikter. Mens leverandørprogrammet er grei, kan verifikasjonsprosessen være lang. Vær forberedt på å vente flere uker for godkjenning.

Naviger til REACH-nettsiden for Chase Commercial Bank (se "Ressurser") og klikk på "Leverandørens søknadsskjema" -linje midt på siden. Åpne og skriv ut søknadsdokumentet; Bruk det som en sjekkliste for å forberede pakken.

Sørg for at du har den nødvendige forsikringen og obligasjoner. Chase krever bevis på generell, arbeidsgiver- og bilansvar, samt solidaritetsobligasjoner og arbeidstakers erstatningsforsikring. Se "Leverandørens søknadsskjema" for minimumsdekning og obligasjonskrav.

Forbered et utvalg av bedriftens månedlige rapporteringspakke; Dette er kjernen i leverandørprogrammet ditt. Vedlegg brosjyrer og / eller CVer, bedriftens "Sertifikater for god stående" fra hver stat som du søker på og kopier av alle gjeldende lisenser. Chase krever at du sender inn forvaltende meglerlicens med salgslisensene. Fullfør "Leverandørens søknadsskjema", og ta med kopier av ditt forsikringsbevis og en liste over referanser for å fullføre leverandørprogrammet.

Konverter din leverandør søknadsskjema og alle medfølgende dokumenter til et digitalt format og send pakken til "[email protected]." Chase vil varsle deg når du har blitt godkjent som leverandør; Dette kan ta flere uker, da de vil verifisere dokumentasjonen din i detalj. Når du er godkjent, vil firmaet ditt bli inkludert i Chase's aktive leverandørfil for å bli kontrahert etter behov.