Hvordan bli en leverandør for United Health Care Insurance Company

Anonim

Å bli en leverandør for United Health Care Insurance Company er for det meste et spørsmål om å presentere selskapet med legitimasjonene dine og hoppe gjennom de riktige forsikringsselskapene. For de fleste forsikringsselskaper tar prosessen med å bli en leverandør mellom 3 og 6 måneder. I løpet av den tiden må en medisinsk leverandør som leverer tjenester til en pasient forsikret av dette firmaet regne som en leverandør utenom nettverket, og vil generelt få lavere refusjonsavgift for utgiftene, noe som betyr at han må lade mer direkte til pasienten.

Samle kopier av alle dine relevante legitimasjonsbeskrivelser. Dette bør inkludere medisinske lisenser, statlig forretnings lisenser, forening medlemskap og informasjon om college utdanning.

Ring United Health Care Insurance Company og be om å snakke med noen i leverandørens tjenesteravdeling. De fleste forsikringsselskaper har en bestemt søknadsprosess som må følges for å bli en leverandør for det selskapet. Mange vil også tildele medisinske leverandører en kontakt i deres kontorer for å hjelpe med søknadsprosessen. Leverandørregistrerings hotline er (877) 842-3210.

Fullfør søknaden online på Uniteds nettside (se Resources) eller fyll ut søknaden som sendes til deg. Lag kopier av alt som selskapet har bedt om. Fordi helseforsikringsselskapet vil ha originale signaturer, lagre kopiene for deg selv og send søknaden til United Health Care via sertifisert post, tilbakebetalingskvittering forespurt. Dette vil garantere at søknaden din er mottatt og lar deg spore den i tilfelle selskapet hevder senere, har den ikke den.

Vente. Forsikringsselskapet vil trenge ca. 3 uker for å verifisere informasjon, inkludert ditt lisens, og å konsultere lokale reguleringsmyndigheter for å forsikre deg om at du ikke har blitt sanksjonert eller fått din lisens trukket tilbake. I tillegg vil forsikringsselskapet sjekke med føderale byråer for å være sikker på at du er kvalifisert til å gi omsorg til sine forsikringskunder.

Sjekk bak. Hvis du ikke har hørt tilbake fra selskapet ca. 1 måned etter at du har sendt inn søknaden din, ring tjenesteleverandøravdelingen og be om status for søknaden din. Selv om det kan være fristende å la et mindre medlem av personalet gjøre samtalen for deg, vil du få bedre resultater hvis du ringer deg selv.