Fordelene med motiverende ansatte

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Medarbeider motivasjon er en viktig faktor i suksess og produktivitet i enhver bedrift. Demoralisering og kynisme av en umotivert arbeidsstyrke kan gi seg til seg selv, noe som fører til høy medarbeideromsetning, redusert effektivitet og fortapt fortjeneste. Arbeidsgivere og ledere bør være oppmerksomme på fordelene som oppstår for både arbeidskraft og ledelse når tiltak blir tatt for å holde ansatte motiverte, engasjert og lykkelige.

Produksjon

Mens ledelsen kan styre retningen for virksomheten, er arbeidet med ansatte som direkte bestemmer produksjonshastigheten. Den kumulative effekten av motivasjonsnivået vil ha stor effekt på hvor produktivt et selskap er. Hvis ansatte går av, jobber sakte, tar lange pauser, ankommer sent eller forlater tidlig, vil dette raskt påvirke bunnlinjen. Ansatte som er betalt godt, tilbød profittdeling alternativer og fortalte hvor nødvendig de er til selskapet er mindre sannsynlig å engasjere seg i disse praksiser som underminerer produktiviteten.

Arbeidsmiljø

Et arbeidsmiljø som befolket av personer som er engasjert i sitt arbeid, er begeistret for potensialet i selskapet og verdsatt av sin stilling, vil være et lykkeligere sted å jobbe enn en som er fylt med folk som bare er der for lønnsslipp. Enten av disse situasjonene vil pleie å være selvforstående: en positiv og morsom arbeidsplass vil gjøre ansatte lykkeligere, og en negativ og fremmed arbeidsplass vil ha en tendens til å avle negative og fremmede ansatte. Opprettelse av et engasjert og interessant arbeidsmiljø er et kritisk aspekt ved oppstart av virksomheten. Siden arbeidsstedets natur er selvstendende, er det kritisk at ledelsen starter med en positiv plass slik at den utviklende medarbeiderkulturen er produktiv og ikke destruktiv.

Bevaring

Ansette og trene er en kostbar prosess i en bedrift. Et firma som er i stand til å beholde dyktige medarbeidere og minimere omsetningen, vil redusere denne utgiften og øke fortjenesten. Den beste måten å gjøre dette på er å skape en bedriftskultur som nærer motiverte, engasjerte medarbeidere. Bedrifter utvikler rykte som gode eller dårlige arbeidsplasser. Hvis du klarer å få et rykte som en av de tidligere, har du en konstant strøm av mennesker som vil jobbe for deg, og de som er ansatt i tiden, vil være nølende med å forlate. Alle disse faktorene vil bidra til å utvikle en stabil og produktiv bedriftskultur.

ansette

Å finne gode ansatte kan være en utfordring for mange bedrifter. Å motta medarbeider motivasjon vil føre til at ansatte deler sine positive erfaringer med folk de kjenner. Dette vil motivere en høyere kvalitet for arbeidstakere til å søke på jobb i virksomheten din, og du vil etter hvert akkumulere et basseng av CV og referanser til å falle tilbake når ansettelse er nødvendig. Jo større bassenget er, jo mindre sannsynlig vil du ende opp med å ansette en ukvalifisert eller upassende ansatt. Å ansette de riktige personene første gang, vil unngå mye trøbbel og bekostning.