Tilskudd til å redde truede dyrearter

Innholdsfortegnelse:

Anonim

I USA kommer støtten til truede dyrearter fra en rekke forskjellige kilder på nasjonalt, statlig, lokalt, regjerings og nonprofit nivå. Forskjellige prioriteringer styrer størrelsen og typen av midler som er tilgjengelige for programmer som har dyrevelferd, bevaring og bevaring som deres hovedprinsipper. Noen av disse programmene fortaler en retur til pre-industrialiseringsstandarder i omsorg og fôring av husdyr for helse og velferd i de kommende generasjoner.

Farm Bill Incentives

Den føderale Farm Bill inkluderer frivillige bevaringsinitiativer som oppfordrer bønder til å sikre bevaring av dyrelivet. For eksempel, Wildlife Habitat Incentive Programmet betaler opptil 75 prosent av kostnaden for forbedringer av villmarksområdene på landbruks- og privatmark. En prioritering av programmet er beskyttelse, restaurering og utvikling av fiske- og dyrelivet for truede dyrearter.

Conservation Stewardship Program gir betalinger til landbruksprodusenter som opprettholder et høyere miljøvernnivå for avlinger, bakkeland, land og ikke-industrielt skogsområde. Det parallelle miljøkvalitetsincentiveringsprogrammet tilbyr 10 års kontraktsinvitasjonsutbetalinger og kostnadsfordeler til bønder som tar opp bevaringspraksis i tråd med nasjonale prioriteringer. Disse metodene inkluderer fremme av dyrelivet for truede arter.

Heritage Farm Program

I New England er målet for non-profit Heritage Breeds Conservancy å bevare truede raser av husdyr og fjærfe, og derved gi verdifulle alternativer for fremtidens oppdrett. Heritage Farm Programmet tar sikte på å bistå gårder med å lokalisere og etablere produksjonsbesetninger av kulturarv. Gården opererer i henhold til fastsatte markedsstandarder og HBC-protokoller. HBC velger programdeltakere på grunnlag av informerte og pålitelige landbrukere, gårder med mellom fem og 100 hektar jordbruksland og med nødvendig infrastruktur, inkludert en låve, gjerde og ferskvannskilde. Programmedlemskap gir en rekke tjenester. De inkluderer teknisk assistanse fra conservancy for å lage spesifikke avlsprogrammer og konsultasjon på områder som gårdsstyring, feasibility studies og stock assessment. De historiske raser sikrer kvalitetsprodukter fra dyr oppdratt på gress, uten antibiotika og veksthormon.

Farmland Trust Trust Donation

Whidbey Island, Washington, er hjemsted for en 15 hektar stor gård, Camelot Downs, som spesialiserer seg på uvanlige, truede koloniale raser av får, kyllinger, ender og annet husdyr. Koloniale raser var de tradisjonelle raser i Storbritannia før begynnelsen av industrialisering. Industrielt landbruk førte til utryddelse av mange rase varianter av husdyr, inkludert storfe, geiter, griser, hester og fjærfe. Camelot Downs driver tradisjonen med genetisk hardy koloniale raser med Southdown og Romney sauer; grå samtale og Rouen ender; og Ancona, Menorca og Orpington kyllinger. Camelot Downs er det ultimative tilskuddet, den første bevaringsplikten donert til PCC Farmland Trust, en nonprofit land tillit, for å bevare lokal økologisk jordbruksmark i evigvaren.

Farm Animal Welfare Trust

Dyrevelferdstøtten, basert i Mamaroneck, New York, tilbyr tilskudd til organisasjoner som prioriterer å øke offentlig bevissthet om dyrevelferd blant andre områder. Søknadene må inkludere den forespurte bevilgningsbeløpet, et kort prosjektoppsummering, inkludert mål og tidslinje, og fordelene med dette tilskudd til søkeren, organisasjonsbakgrunn og driftsbudsjett. Fra og med 2010 var det generelle tilbudet mellom $ 2500 og $ 20.000, som dekker ulike prosjektperioder fra ett år til flere år.