Hva er et forbrukervernbyrå?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Forbrukerbeskyttelsesbyråer beskytter forbrukerne mot rovdyrspraksis og fremmer rettferdig handel. De kan være regjeringsorganer eller ideelle organisasjoner, og de kan bli funnet på føderalt, statlig og lokalt nivå. Offentlige byråer er autorisert ved lov om å ta straffesaker mot overtredere. Nonprofit byråer bruker akkreditering og publisitet til å tøffe de slemme gutta i.

Federal Trade Commission (FTC)

FTCs forbrukerbureau stopper urettferdig, villedende og falsk forretningspraksis ved å samle klager og gjennomføre undersøkelser - til og med saksøke bedrifter som bryter loven. Klager blir ofte delt med lokale rettshåndhevelsesbyråer, som deretter kan forfølge kriminelle straffer. I tillegg utdanner den forbrukere og bedrifter om deres rettigheter og ansvar under loven, og det utsteder en årsrapport som dokumenterer antall og type klager det mottar og undersøker.

Bedre Business Bureau (BBB)

BBB er en ideell organisasjon designet for å fremme tillit til markedet ved å gi utdanningsinformasjon til forbrukerne og ekspertråd til sine akkrediterte medlemmer. Akkreditering er tilgjengelig for bedrifter som oppfyller visse strenge ytelsesstandarder. De virksomheter som oppfyller disse kravene, må være enige om å opprettholde et omfattende sett med beste praksis for å opprettholde akkreditering.