Hvordan administrere en opplæringsavdeling

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Mange bedrifter velger i dag å gi nyansatte formell opplæring før de tillater dem å påta seg sitt nye ansvar. I løpet av de siste par tiårene har mange opplæringsavdelinger begynt å også tilby opplæringstrening til lange ansatte også. Når du administrerer en opplæringsavdeling, er det flere viktige faktorer å alltid huske på om treningsprogrammet skal forbli relevant, faktisk og i stand til å gi ansatte mulighet til å være effektive på jobben.

Kjenn virksomheten. Dette innebærer å forstå oppdragsoppgaven av selskapet, hvordan driftsprosessen fungerer og hvilke varer og tjenester som tilbys til kundene. Hver ny medarbeider trenger å forstå disse grunnleggende, og opplæringsavdelingen er der de først får denne kunnskapen.

Hold alle trenere oppdatert på dagens programmer, prosedyrer og hendelser som påvirker selskapet. Data av denne typen vil ofte ha innflytelse på hvordan trenere presenterer grunnleggende for nye medarbeidere, samt la dem legge mindre vekt på politikk som blir avsluttet og søkelyspolitikk som er i ferd med å være i kraft.

Tillat åpen kommunikasjon med alle medlemmer av teamet. Trenere er den første forsvarslinjen når det gjelder å slå ut kunnskapsrike og kompetente medarbeidere. De gjør ofte observasjoner som kan bidra til å forbedre den generelle treningsmetoden og programmet. Aktivt oppfordrer trenere til å dele kritikk av dagens treningsmateriell og program, samt tilby forbedringsforslag, involverer alle som har en oppgave å lykkes.

Gå gjennom treningsmateriell regelmessig. Ting endres selv i de mest konservative selskapene. Treningsmateriell og prosedyrer som var gode for noen år siden, kan være mindre effektive nå. Å holde materialene friske vil også gjøre det vanskeligere for trenere å komme seg inn i en rut med presentasjoner.

Oppmuntre tilbakemelding på hver treningsøkt. Hva fungerer og hva er det ikke? Hvilke konkrete problemer oppstod med elevene i den siste klassen, og hvordan ble disse problemene adressert? Denne kontinuerlige prosessen med å evaluere dynamikken i treningsøktene bidrar til å utvide kollektive erfaringer fra hele avdelingen.

Alltid anta at det er noe mer å lære. Ledere er ansvarlige for hvordan et program fungerer, men de er ikke allmektige. Når en leder realiserer dette og er åpen for å lære fra andre medlemmer av teamet, blir mulighetene for å dyrke en positiv atmosfære med avdelingen sterkt forbedret.

Tips

  • Gode ​​ledere vet hvordan å vise takknemlighet for hardt arbeid. Samtidig vet en god leder hvordan man skal legge merke til under pari-innsats og fremdeles motivere enkeltpersoner til å forbedre sine ferdighetssett.

Advarsel

Tillat deg ikke å bli koblet fra den generelle funksjonen til treningsarbeidet og bare være den personen som okay overtid og gjennomfører periodiske ytelsesvurderinger. Å være fjernt vondt hele treningsavdelingen, og som et resultat minimerer sjansen for at en ny medarbeider vil være ordentlig utstyrt for hans eller hennes arbeidsansvar.