Hva er pliktene til en arbeidsforvalter?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En arbeidsforbindelsesoffiser jobber typisk i menneskelige ressurser og styrer relasjoner mellom fabrikkansatte og øverste ledelse. Disse forbindelsesoffisørene jobber ikke utenfor produksjonsindustrien. I stedet spesialiserer de seg på problemer som er viktige for produksjonen av virksomheten de representerer. Det er få tredjeparts arbeidsforbindelser offiserer. De fleste jobber for bare ett selskap og ansettes på heltid.

Konflikthåndtering

En av nøkkeljobber på arbeidsforbindelseskontoret er konflikthåndtering. Konflikter oppstår når øverste ledelse tar beslutninger om at fabrikkansatte finner urimelig, eller omvendt (en mulighet i fagforeninger). Disse konfliktene kan spilles inn i utbredt juridiske saker eller til og med streik og rettssaker. Næringsforvalteren jobber for å møte begge eiendommene, diskutere meningsforskjeller og skape et kompromiss som løser problemet for begge sider uten å få det til å eskalere.

Representasjon

Hvis en konflikt mellom fabrikkannonsører og medarbeidere øker og går inn i juridiske områder, vil arbeidsforbindelsesoffisøren representere en side. Hvilken side han representerer, kan avhenge av arbeidsoppgavene. Noen arbeidsforbindelsesoffisører kan representere sitt firma før en industriell domstol, hvis deres bransje og regjeringsforskrifter krever dette.

Analyse

Arbeidsrelaterte næringsdrivende starter vanligvis jobben i forskning, og forskning fortsetter å være en viktig del av jobben når de fremmes. Offiserene må studere juridiske saker (en rettslig bakgrunn er nyttig), inkludert andre industrielle tvister og hvordan de ble løst, sammen med nye regler og hvordan de kan påvirke bransjens eller selskapets beslutninger.

Kommunikasjon

Industripersonell foretrekker ikke konflikt. Et av deres ansvar er å hindre det når det er mulig. De kommuniserer ofte viktige forretningsbeslutninger til ansatte og overfører medarbeiderkommunikasjon tilbake til overordnet ledelse, som fungerer som en tur mellom. På denne måten kan offiserene hjelpe de ulike partene til å forstå hverandre og deres noen ganger forskjellige motivasjoner.

2016 Lønnsinformasjon for HR-ledere

Menneskelige ressurser ledere oppnådde en median årslønn på $ 106 910 i 2016, ifølge US Bureau of Labor Statistics. På den lave enden fikk menneskelige ledere en 25 prosentpoengslønn på $ 80 800, noe som betyr at 75 prosent tjente mer enn dette beløpet. Den 75. prosentile lønnen er 145.220 dollar, noe som betyr at 25 prosent tjener mer. I 2016 var 136 100 personer ansatt i USA som menneskelige ressurser.

Anbefalt