Indiana Public Restroom Law

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Indiana følger en endret versjon av Uniform Plumbing Code (UPC) med hensyn til offentlig toalett lov. Det er en av hensiktene med UPC å gi toalettrom til ansatte, besøkende og kunder i alle virksomheter.

Tilgjengelighet av toaletter

Alle kjøpmenn i Indiana må vedlikeholde toaletter for kunder og besøkende å bruke. Badene må skilles (se unntak nedenfor) og det må være like mange toaletter for begge kjønn.

Separate fasiliteter

Det må være separate toaletter for menn og kvinner. Unntaket til denne regelen er i et forretningssted som har 10 eller færre personer i yrke. I dette tilfellet er et enkelt toalett designet for en person tilstrekkelig. Dette unntaket gjelder også når en bedrift har et samlet gulvareal på mindre enn 1500 fot.

Antall toaletter

Antall offentlige toaletter varierer i henhold til størrelse og type etablering fastsatt i UPC. Hvis en bygning har mer enn 100 innbyggere, trenger det et offentlig toalett separat fra fasilitetene som er utpekt for ansatte. Når det er under 100 innbyggere, kan medarbeidsrommet også brukes som et offentlig toalett.

Anbefalt