Hvordan opprette en fordelerklæring

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Benefits-uttalelser oppsummerer produktene eller tjenestene som virksomheten gir til forbrukerne. I stedet for å bare oppgi produktets egenskaper, forteller en fordelingserklæring hva disse funksjonene betyr for forbrukeren, og hva de vil motta fra å kjøpe produktet eller tjenesten.

Elementer du trenger

  • Liste over funksjoner

  • Visjon uttalelse

  • Mission statement

  • Markedsundersøkelse sammendrag

  • Papir og blyant

Skann markedsundersøkelsen din, og se etter verdiene og tjenestene som er viktigst for ditt målte marked. Dette vil fortelle deg hva som betyr mest for potensielle kunder. Å vite publikum vil bidra til å avklare det språket du bruker til fordelerklæringen.

Lag en liste med funnene dine fra markedsundersøkelsen. Dette vil hjelpe deg med å oppsummere og klargjøre behovet for din målgruppe. Dette viser publikum at du forstår hva de vil og hva deres behov er.

Oppgi funksjonene for dine produkter og tjenester. Funksjonene vil da bli forvandlet til fordelerklæringer. I stedet for å beskrive hva selve produktet gjør, vil du brainstorme hva produktet vil gjøre for dine forbrukere. Spørsmål fra forbrukerens perspektiv - for eksempel "Hvorfor skal jeg bryr meg om (blank) funksjon?" eller "Hvordan forbedrer dette produktet eller tjenesten kvaliteten på livet mitt?" - vil bidra til å begrense språket og perspektivet til forbrukergruppen du målretter mot.

Sammenlign dine fordelers uttalelser til andre for å sikre at du er på rett spor. Vanligvis er fordeleruttalelser sammensatt av en kort setning eller setning for hver fordel. Selv om det ikke er satt struktur for en ytelseserklæring, hvis du kan plugge setningen i setningen "Du (kunden) vil få (nytte) fra denne funksjonen eller tjenesten", så har du tilstrekkelig kommunisert hvorfor kunden ønsker å kjøpe Ditt produkt eller din tjeneste. Hvis du er kreativt tilbøyelig, kan du bruke bilder til å beskrive fordelene dine også; Imidlertid er bildene alltid åpne for tolkning, mens ord kommuniserer tydeligere hvilken fordel du prøver å beskrive.

Følgende er et eksempel på en ytelseserklæring som en finansiell planlegger kan bruke: "Vi hjelper folk å skape og administrere rikdom." Det forteller klart hva som vil skje hvis forbrukeren kjøper tjenestene som en finansiell planlegger har å tilby.

Et annet eksempel kommuniserer hvorfor en potensiell kunde ønsker å bytte til en mindre bank i stedet for en større bank med grener på tvers av nasjonen: "Dette nettverket tillater oss å gi deg stor bank bekvemmelighet og opprettholde den lille kredittforeningens nivå av kundeservice du for øyeblikket nyter."

Sjekk for å se hvordan fordelene dine stemmer overens med visjonen og oppdragene dine. Dette er den endelige litmus-testen som avgjøre om produktet ditt og fordelene virkelig stemmer overens med bildet som firmaet prøver å produsere i forbrukerens øyne. Hvis de ikke stemmer overens, må du vurdere om du må endre oppdraget din, eller hvis du må revurdere tjenesten eller produktet. Å ha en oppdrags- og visjonserklæring som ikke samsvarer med hvilke produkter du markedsfører, er ikke bra for merkevarebygging eller dannelse av langsiktige forhold til kunder og forbrukere.

Test fordelerklæringen din på en fokusgruppe. Samle en fokusgruppe av representanter fra det tiltenkte publikum, som vil gi deg tilbakemelding på produktet og fordelene du beskriver om de funksjonene og tjenestene du gir. En fokusgruppe vil tydelig fortelle deg om du har rett på pengene, eller hvis du trenger å gå tilbake og ta et nytt skudd.

Legg inn fordelerklæringen på produkt- eller annonsemeldingene. Fordelene er ment å trekke oppmerksomheten på annonsen din og føre til at kunden din kjøper produktet eller tjenesten. Konsulent med en grafisk designer kan legge til et ekspertelement i utformingen av annonsen din, slik at den har maksimal effekt på ditt målte publikum.

Anbefalt