Hvordan skrive en effektiv fordelerklæring

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Enkelt sagt, en fordel er noe som kan forbedre noens liv eller gjøre noe enklere. For eksempel inkluderer fordelene med klimaanlegg et kjøligere og mer komfortabelt klima i varme dager. Når du utformer din fortjeneste, enten det er for en bedrift eller et personlig prosjekt, bør du vurdere følgende enkle og effektive strategier.

Elementer du trenger

  • Ordbok

  • Datamaskin eller papir og penn

Skrive en effektiv ytelseserklæring

Vurder ditt produkt eller din tjeneste: Hva tilbyr du det som er spesielt, unikt, fantastisk og nyttig? Brainstorm de store bruksområdene til produktet eller tjenesten, og fokus på de beste én til tre fordelene det tilbyr andre. Hvis din fordelerklæring inneholder 10 elementer, vil ingen huske dem. Husk at du fokuserer på hvordan dette elementet fordeler andre, og ikke bare de fine funksjonene til selve produktet eller tjenesten.

Destill produktets fordeler i en ren, klar, skarp setning. For eksempel, "My Green Clean-firmaet sparer deg tid på å rydde og sparer miljøet i generasjoner som kommer," eller "ABC-kameraet tar gjetningen ut av bildeopptak, noe som gjør det enkelt for deg å ta bilder og nyte vakre, fargerike Bilder." Bruk sterke handlingsord og lettforståelige ord.

Husk og øve på din ytelseserklæring. Det er din heis tale, salget pitch, din mantra. Pass på at det flyter når du snakker det høyt og ser godt ut på papiret også. Til slutt, dele fordelene med produktet eller tjenesten med andre

Anbefalt