Hva er Rural Banking?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Rural banking har tradisjonelt betjente de økonomiske behovene til mennesker som bor i fjerne områder i USA. I motsetning til banker i mer befolkede byområder kan landsbanker ha relativt små og spesialiserte kundebaser spredt over et langt større geografisk område. Eksempler er banker med landbruksfokus eller de som serverer et lite landlig samfunn.

Rural Banking Services

Personer som bor i landlige områder trenger de samme banktjenester som de som bor i større byer og byer. En fellesskapsbank i et landlig område kan tilby regelmessige detaljhandelstjenester, inkludert lån og boliglån, som gjør det mulig for personlige og forretningsmessige kunder å håndtere sine bankbehov nær hjemmet. Avhengig av plassering og lokal næringsfokus utvikler enkelte landlige banker spesialitetskompetanse innen områder som agribusiness. For eksempel opererer noen bare innenfor Farm Credit System - et nettverk av låner-eide utlånskooperativer og spesialiserte serviceorganisasjoner - som spesialiserer seg på virksomhetenes kreditt og finansiering til oppdrett, ranching og andre landbrukskunder.

Rural Banking Performance

Lån fra landsbygda banker er mindre sannsynlig å standard enn de som er gjort av bybanker av tilsvarende størrelse, ifølge en rapport fra 2012 om småbedriftslån. Mange landsbanker bygger også bedre langsiktige relasjoner med sine kunder, og skaper "sosial kapital" i små samfunn. I tillegg utvikler mange en detaljert forståelse av lokale forretningsforhold. I mer avsidesliggende områder kan en bank være det eneste alternativet for innbyggerne.

Rural Banking Issues

Som landdistrikter mister beboere til småbyer, forsteder eller storbyer, er landsbankene påvirket. Faldende kundenummer kan påvirke bankens økonomiske resultater fordi det er mindre behov for kreditt- og innskuddstjenester, noe som medfører lavere inntekt. I tillegg kan landsbankene være sterkt avhengig av en bestemt lokal næringsliv, som for eksempel landbruk. Problemer innen sektoren kan påvirke bankens virksomhet og lønnsomhet. Endelig må landsbanker i det 21. århundre konkurrere mot større banker, også nettbanker, som gir kundene ekstern tilgang til tjenester. Dette fjerner noe av behovet for ansikt til ansiktstransaksjoner på lokale landsbanker.

Tilpasse til nye teknologier

Noen landlige banker tilpasser seg moderne industrigrener ved å utvide sin teknologi og tjenester. For eksempel rapporterer en artikkel i april 2014 i "USA Today" at en av de minste bankene i Iowa "var blant de første i landet for å distribuere en ny type minibank som bruker en ekte teller, tilgjengelig med video." Andre banker har vedtatt et virtuelt tellersystem for å erstatte stablede grener eller for å supplere tjenester. Dette gjør det mulig for kunder å snakke med en teller i et sentralt anropssenter gjennom en videolink.