Hva er funksjonene til Merchant Banking?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En handelsbank skiller seg fra en vanlig investeringsbank, da den generelt handler om kommersielle bankkrav i internasjonal finans, samt tegningsgaranti og langsiktig bedriftslån. En handelsbank er kjent som en grossistbank og brukes ikke av allmennheten. De fleste handelsbanker håndterer store selskaper, samt med andre handelsbanker, store finansinstitusjoner og noen ganger ulike regjeringer over hele verden. Det er flere hovedfunksjoner som en handelsbank utfører.

Stock Underwriting

Dette er en av de mest vanlige funksjonene i en handelsbank. Når eiere av et stort selskap ønsker å skaffe kapital gjennom investorer på aksjemarkedet, kan de kjøpe tjenester fra en handelsbank for å ta vare på jobben. Banken vil bestemme mengden aksjer som skal utstedes, samt deres pris, og når de skal utstede den nye aksjen. Handelsbanken vil sende alle nødvendige papirer med riktig markedsavdeling og kan også markedsføre aksjen. Hvis det er et stort aksjetilbud, kan noen kjøpebanker jobbe sammen med prosjektet. Imidlertid vil en av bankene vanligvis fungere som lederens forfatter på jobben.

Issue Management

I egenskap av problemadministrasjon vil en kjøpmann Bank hjelpe kapitalmarkedet til å øke tilbudet av verdipapirer. Banken vil hjelpe et privat aksjeselskap som konverteres til et aksjeselskap. Banken vil gjøre dette ved å håndtere de riktige myndighetene og ved å utarbeide et prospekt for offentlig utstedelse av obligasjoner og aksjer. Banken vil bidra til å samle søknadspengene, granske søknadene, samt arrangere tildeling av obligasjoner og aksjer.

Portefølje Tjenester

En annen viktig funksjon i en handelsbank er å levere en rekke porteføljestyringstjenester til sine kunder. De fleste handelsbanker kan også tilby ulike tjenester til sine kunder. Disse inkluderer ofte handlinger som prosjektrådgivning, fusjoner og oppkjøp og forhåndsinvesteringsstudier. Noen av de andre funksjonene kan være verdipapirisering, factoring og kapitalrekonstruksjon.