Hvordan starte et Pet Insurance Agency

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Amerikanske statsborgere har rundt 130 millioner kjæledyr. Veterinær Debbye Turner sier at kjæledyrsforsikring reduserer hendelser av "økonomisk eutanasi". Dette skjer når kjæledyrs sykdom eller skade resulterer i uventede og uoverkommelige dyrkningsutgifter til en kjæledyrseier og fører til en beslutning om å sette et lidelse kjæledyr til å sove. Selv om det er mer populært i europeiske land enn i USA, vokser kjæledyrforsikringsselskapene i USA og tilbyr ulike typer dekning mot den økonomiske risikoen forbundet med å ta vare på et sykt eller skadet kjæledyr.

Ta kontakt med statens departementer som regulerer forsikringsbransjen, hvor du skal drive virksomheten din for lisensbehov og flere legitimasjonsmuligheter. National Association of Insurance Commissioners (NAIC) nettside gir en lenke til hver stats forsikringsregulerende avdeling.

Lær ulike typer forsikringsalternativer og kostnader. Noen kjæledyr forsikringer omfatter immuniseringer og kontroller, mens andre retningslinjer er begrenset til sykdommer og ulykker. Det er ulike policykostnader, for eksempel premier, fradragsberettigelser, utelukkelser og årlige eller hendelsesgrenser.

Sett opp virksomheten i et kommersielt kontor eller på nettet. Enten som operert som en hjemmebasert virksomhet med et web-grensesnitt eller i et murstein-kontor, kjøp standard kontormøbler og utstyr for å drive virksomheten, for eksempel en datamaskin med tekstbehandling og regnskaps- og databasebehandlingsprogrammer. Hvis du velger et internettbasert kjæledyrforsikringsselskap, har du et profesjonelt design på nettstedet ditt, og inkluderer sterke sikkerhetsfunksjoner.

Opprettholde lydopptak, regnskaps- og faktureringssystemer. Forsikringsselskaper er dokumentintensive bedrifter. Utvikle sterke databaserte og hard copy organisatoriske systemer tidlig i livet i virksomheten.

Markedet virksomheten i kjæledyr og dyr publikasjoner. Skriv ut profesjonelle visittkort og brosjyrer som du kan legge ut på lokale kafe- og bibliotekskort. Få tillatelse til å forlate brosjyrer med veterinærkontorer. Pet butikker er også et flott sted å forlate brosjyrer. Snakk med eiere av dyrebutikker for å få tillatelse til å utføre gratis butikkinformasjon om kjæledyrsforsikringsalternativer.

Advarsel

Hent ditt forsikringsbrev før du søker eller selger forsikring.

Kontakt en advokat, regnskaps- eller skattemessig med spesifikke forretningsrelaterte spørsmål og bekymringer.