Hva er involvert i nybygging?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ny opprydding er en del av byggeprosessen der en bygning er forberedt på overtakelse av kunden. Opprydningen utføres av profesjonelle rengjøringsfirmaer som spesialiserer seg på avhending av industriavfall.

Funksjon

Byggearbeidere får beskjed om å fjerne rusk og murstein etter at de har fullført sine respektive jobber, og etterlater seg en sti av betongstøv, maling flekker og generelt søppel. Det er nødvendig med profesjonelle oppussingsvirksomheter for å fjerne disse endelige tegn på byggaktivitet før møbler, tepper og beslag kan bevege seg inn. Standardutstyr for oppussingsvirksomheter for nybygg er kraftvaskere, industrielle støvsugere og konvensjonelt rengjøringsutstyr, inkludert broer, bøtter og mopper.

typer

Nybyggingsprosjekter omfatter alle byggetyper, fra garasjer og små konstruksjoner til store industrielle prosjekter og skyskrapere. Rengjøring er vanligvis ikke begrenset til innendørs, men kan omfatte parkeringsplasser, fortauer, gårdsplasser og hage eller uteplass.

Tidsramme

Nybygging opprydding anses ofte som en nødvendig ondskap av byggeledere og kunder, da det er en endelig og ikke kostnadseffektiv hindring som holder en forsinket konstruksjon fra å bli overtatt. Rengjøringsselskaper er vanligvis gitt mindre enn 48 timer for å utføre opprydding.

Anbefalt