Slik Spot Quick-Change Svindel

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du er kasserer i en dagligvarebutikk og to kunder som betaler i store regninger, begynner å be om endring ved lynrask hastighet, kan du være målet for en rask endring svindel. Politiet anbefaler vanligvis at disse svindelene skjer daglig og utføres av personer eller grupper av to eller flere personer. Noen ganger vil et team av grifters slå en rekke små bedrifter innenfor samme område. Opplæring, retningslinjer og prosedyrer kan hjelpe kasserere til å stoppe eller forhindre hurtigskifte svindel.

Svindelens mekanikk

Et eksempel på en hurtigbyttingskoncept begynner vanligvis med å betale for et lite element med en stor regning, for eksempel å kjøpe en drikkevare som koster $ 1,20 med en $ 100 regning. Mens kasseren teller forandringen, distrerer conen kasseren ved å chatte om et tilfeldig emne. Deretter endrer con sitt sinn og ber om å betale for varen med en mindre regning. Han gir kassereren en $ 5 regning og ber om $ 100 regningen tilbake. Kassereren glemmer at han allerede har gjort endring for $ 100 og håndterer den opprinnelige $ 100 regningen tilbake til konserten. Han gjør deretter endring for $ 5 regningen. Tyven lommer $ 98,20 i endring fra den første transaksjonen, samt $ 3,80 i endring fra den andre transaksjonen. Han har betalt for drikkevaren to ganger, men brukte bare butikkens penger.

Vanlige mål

Hurtigskiftende artister retter seg mot nye eller uerfarne selgere som prøver å levere rask kundeservice. De retter seg også mot unge ansatte som kanskje ikke er så aggressive i å håndtere forvirringen av flere transaksjoner, og er forsiktige med å bremse ned en linje med kunder. Typene av bedrifter som vanligvis blir utsatt for raske penger, kan inkludere hurtigmatfuger, bensinstasjoner, apotek, hoteller og til og med iskrembutikker.

Gjenkjenne Con Job

Arbeidsgivere kan trene selgere om hvordan man får øye på en rask forandring svindel. For eksempel bør ansatte være forsiktige med at kunder prøver å kjøpe en billig pris med en stor regning. Ansatte bør be om at kunden bruker en mindre regning for transaksjonen. Hvis kunden ikke har mindre regning, kan ansatte lede dem til nærmeste bank for å bryte den store regningen til mindre valør. Små bedrifter kan legge ut skilt som tydelig sier at de bare gjør transaksjoner med regninger som ikke er større enn $ 20. Ansatte bør advares for kunder som ber om flere transaksjoner og duo som kan jobbe sammen for å distrahere dem.

Stopp av svindel

Politiet anbefaler at kasserere legger store regninger på toppen av kassaapparatet, til eller på disken i full visning. Kasserere bør ikke sette en stor regning i kasseapparatet før de har fullført en transaksjon. Også kasserer bør telle høyt endringen som er gjort. Hvis kunden begynner å sperre dem med forespørsler om flere transaksjoner, bør de forsiktig redusere transaksjonsprosessen og administrere hver transaksjon separat. Hvis kunden begynner å mobbe eller skremme kassereren, og forvirringen eskalerer, bør kassereren stoppe transaksjonen helt, lukke registret og ringe til sjefen.

Anbefalt