OSHA Sikkerhetstreningskrav

Innholdsfortegnelse:

Anonim

OSHA er Arbeids- og helsedirektoratet, Byrået for det amerikanske arbeidsdepartementet, som er ansvarlig for å skape og håndheve sikkerhets- og helsestandarder på arbeidsplassen. Arbeidsplasser i USA må følge OSHA-forskrifter eller statlig utformede arbeidstakerplaner som gir tilsvarende beskyttelse. OSHAs sikkerhetsforskrifter senterer hovedsakelig arbeidstakeres sikkerhetstrening og sikrer at enkelte jobber utføres bare av de trente og sertifiserte for å utføre dem. Noen OSHA trening fag er spesifikke for bestemte jobber, mens andre må dekkes av nesten alle arbeidsgivere.

asbest

OSHA standard nummer 1910.1001 fastslår at arbeidsgivere må sette opp et treningsprogram for alle ansatte som kan bli utsatt for asbest over eller over lovlig grense. Denne asbestutdanningen må leveres før eller på tidspunktet for ansattes første oppgave, og en gang i året etter det. Denne opplæringen må forklare helseeffekter av eksponering av asbest; båndene mellom røyking, lungekreft og eksponering for asbest; Formålet med, bruk og begrensninger av verneklær og åndedrettsvern og de spesifikke prosedyrene som brukes til å beskytte ansatte mot eksponering for asbest, som for eksempel bruk av personlig verneutstyr og opprydding.

Blodbårne patogener

OSHA standard nummer 1910.1030 omhandler trening om blodbårne patogener. Alle som kan bli utsatt for humant blod, blodkomponenter eller produkter som er laget av humant blod, skal trenes, uten kostnad og i arbeidstid, i overføringsmetoder for patogener og systemene som er involvert i blodbårne sykdommer. De bør også få en forklaring om begrensningene og bruken av metoder som vil redusere eller forhindre eksponering for blod og andre materialer som kan være smittsomme. Ansatte må også få beskjed om måter å fjerne og avhende personlig verneutstyr på.

Lede

Enhver arbeidsplass hvor ansatte kan bli utsatt for bly må gi sikkerhetstrening angående den spesifikke arten av arbeidet som kan føre til eksponering, riktig valg og bruk av åndedrettsvern, begrensninger av åndedrettsvern og instruksjonene som chelaterende midler - dvs. kjemikalier som reagere med metaller og inaktivere deres ioner - bør ikke brukes til å fjerne bly fra en ansattes kropp unntatt under veiledning av en lisensiert lege.

Bærbare brannslukkere

OSHA-standard 1910.157 sier at på arbeidsplasser der arbeidsgivere har satt brannslukkere til bruk av ansatte, må de ansatte være opplært i hvordan de skal brukes og farene som er involvert med dem. Hvis en arbeidsplass har brannslukningsapparater som ikke er ment for ansattbruk, og arbeidsgiver har en beredskapsplan og brannforebyggelsesplan, er det ikke nødvendig med arbeidstidsutdanning vedrørende brannslukningsapparatet.