Hvorfor er OSHA viktig?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Standarder opprettet av Arbeids- og helsedirektoratet fører til sikrere arbeidsmiljøer. Før OSHA var det ikke nasjonale sikkerhetsstandarder for arbeidsplassen, og personskader og dødsfall var vanlige hendelser. Laget av arbeidsmiljøloven fra 1970, OSHA Beskytter arbeidstakeres sikkerhet og helse.

Sikrer trygt arbeidsmiljø

OSHA utvikler, implementerer og håndhever regelverk for sikkerhets- og helsestandarder på arbeidsplassen. Byrået utsteder standarder og retningslinjer når det avgjør at en arbeidsplass er usikker. Målet med disse reglene er å redusere skade og sykdom på arbeidsplasser.

OSHA-partnere med Institutt for arbeidssikkerhet og helse, som også ble skapt av arbeidsmiljøloven fra 1970. NIOSH undersøker og finner resolusjoner for store arbeidsplassproblemer. NIOSH fokuserer på problemer som inkluderer:

  • Farlig miljø

  • Kjemiske eksponeringer

  • Smittsomme sykdommer

Inspiserer arbeidsplasser for etterlevelse

I henhold til OSH-loven, må arbeidsgivere opprettholde sikre arbeidsmiljøer, både på hovedarbeidsområdet og på eksterne steder. De må også gi de ansatte verktøy som er i god stand og fungerer som de skal. OSHA inspiserer arbeidsplasser for å sikre at arbeidsgivere forblir kompatible med disse forskriftene.

I henhold til OSHAs forskrifter må alle arbeidsgivere rapportere om visse arbeidsrelaterte skader og sykdomshendelser. Disse inkluderer:

  • dødsfall

  • sykehusinnleggelser

  • amputasjoner

  • Tap av øye

Noen arbeidsgivere må registrere og rapportere alle alvorlige arbeidsskader og sykdommer, men mange arbeidsgivere er delvis fritatt for dette rapporteringsbehovet. For eksempel må bedrifter i næringsmiddelindustrien opprettholde rekorder, mens de som ikke er i regnskaps- og lønnservice ikke behøver å beholde registre.

Også arbeidsgivere må informere ansatte om deres rettigheter, og de må legge inn OSHA-plakaten på områder der ansatte enkelt kan lese informasjonen for seg selv. Ansatte kan arkivere rapporter med OSHA hvis arbeidsgiveren ikke overholder OSHA-standarder; OSHA beskytter ansatte mot gjengjeldelse hvis de rapporterer usikre arbeidsmiljøer.

Utsteder sitater og straffer

OSHA utsteder sitater og straffer når selskapene ikke følger OSHA-standarder. Byrået utsteder sitater skriftlig og gir selskapet tid til å rette opp problemet. Arbeidsgiveren må plassere sitatet i nærheten av stedet der bruddet oppstod.

Arbeidsgivere som gjentatte ganger bryter med OSHA-standarder, kan få bøter på opptil $ 70 000 for hvert brudd. Beløpet som er bøtelagt, avhenger av overtredelsens grovhet. For eksempel, hvis et brudd ikke er seriøst, kan OSHA greie opp til $ 7000. Hvis arbeidsgiveren ikke løser problemet i tide, kan OSHA utstede ytterligere $ 7000 bøter for hver dag overtredelsen forblir ufiksert.