Må du arkivere hver uke for arbeidsledighet?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En arbeidsledighetskrav er ikke bare et krav. I stedet er det en serie ukentlige krav som bekrefter at du fortsatt har mulighet til å delta i programmet. Selv om prosessen kalles en ukentlig kravsertifisering, om du må gjøre det hver uke, avhenger av staten du bor i. Hvis du savner en sertifisering, vil du ikke bli betalt for den uken. Du kan imidlertid vanligvis arkivere den på deg neste sertifiseringsdato.

Ukentlige krav sertifisering

Et arbeidsløpsprograms ukentlige kravsertifisering er prosessen der du bekrefter at du er kvalifisert for hver uke med fordeler. Du svarer på en rekke spørsmål om din kvalifisering, inkludert jobbsøking, inntekt og eventuelle tilbud om arbeid du måtte ha mottatt for den uken. Staten vurderer svarene dine på spørsmålene og utløser kompensasjonsutbetalingen i henhold til svarene. Hvis du ikke legger inn sertifiseringen, blir du ikke betalt for uken i spørsmålet.

Hver uke eller ukentlig?

Enten du sender kravet ditt hver uke eller annenhver uke, avhenger av den aktuelle tilstanden. Hvis staten er en på en ukentlig plan, betyr det at du også mottar kompensasjonsbetalinger på ukentlig basis. Biweekly stater ber deg om å bekrefte hver annen uke i to uker og deretter distribuere dobbeltbetalinger etter at du sertifiserer. Hver tidsplan har sine fordeler. Du mottar betalinger oftere med den ukentlige timeplanen, men den to ukers timeplanen etterligner en lønnspakke mer autentisk.

Hvorfor kalles det ukentlig?

Ofte påstandsberettigede lurer på hvorfor a det kalles en ukentlig kravsertifisering i de statene som bruker en ukentlig plan. Årsaken er at hver uke med arbeidsledighet fordeler står på egen hånd. Når du legger inn sertifiseringen, svarer du på spørsmålene hver uke hver for seg. Hvis svarene tilsier at du er kvalifisert for en uke og ikke den andre, vil betalingen din inkludere kompensasjon for den ene uken.

Manglende datoer

Noen ganger savner du en sertifiseringsdato du er kvalifisert for. I så fall kan du ofte legge inn en ukentlig fordring for den uken på neste sertifiseringsdato. Du mottar betaling for den uken på neste betalingsdato. I de fleste stater, hvis du ikke sertifiserer i mer enn tre uker, lukker dette arbeidskontoret ditt krav. For å gjøre opp disse datoene må du ringe til statens kravlinje.