Slik starter du en stearinlysbutikk

Anonim

Å starte en stearinlysbutikk kan være en morsom og lønnsom måte å komme inn i verden av forretnings eierskap. Stearinlys er populære med alle forskjellige typer mennesker. De brukes til avslapning, meditasjon eller bare legge til duft til et rom. Hvis du følger noen viktige skritt, kan du kjøre en vellykket lysbutikk før du vet det.

Skriv en forretningsplan eller ansett et firma med forretningsplan skriftlig erfaring å gjøre det for deg. Det vil lage et kart for deg å følge for å holde deg på rette spor og nå dine mål. En forretningsplan er også nyttig hvis du trenger finansiering.

Bestem om du vil åpne en franchise eller en uavhengig stearinlysbutikk. En franchise vil vanligvis gi deg mer støtte når det gjelder markedsføring og oppstart, men de kan være begrensende når det gjelder å drive virksomheten din på egen måte.

Bestem om du vil lage lysene selv eller finne en leverandør for å gi dem til deg. Å gjøre dem selv kan bli umulig å holde tritt med etterspørselen hvis du er i stand til å generere mye trafikk i butikken din. Eller du kan ha en kombinasjon, med en del av butikken reservert for dine egne kreasjoner.

Velg et sted for lysbutikken din. Prøv et sted jeg synliggjør fra en hovedvei og enkelt for kundene dine å nå, selv om det er en destinasjonsbutikk, noe som betyr at folk vil gå dit spesielt for å kjøpe stearinlys og stearinlys. Besøk rådhuset for forretningslov og eventuelle tillatelser du vil måtte operere.

Finn en leverandør for lys, tilbehør og stearinlys som gjør forsyninger hvis du skal gjøre noen av dem selv. Kontakt andre stearinlysbutikker som ikke konkurrerer med deg og spørre hvilke grossister de har hatt suksess med tidligere.

Leie ansatte. I begynnelsen bør du bare ha en eller to andre i tillegg til deg selv. Finn folk som har litt detaljhandel erfaring og er lidenskapelig om stearinlys.

Markér din stearinlysbutikk. Prøv å få din eksteriør til å registrere deg før du åpner for å la alle få vite at det kommer. Opprett flyger med spesialtilbud og distribuere dem til boliger og bedrifter i ditt område. Opprett et nettsted for å vise de forskjellige typer stearinlys du bærer. Vurder å ha en stor åpningsarrangement og innbydende lokale dignitarier og media.