Slik starter du en partiforsyningsbutikk

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å starte en festforsyningsbutikk innebærer arbeid og detaljer, men resultatet kan være veldig populært og lønnsomt. Forsyningene du trenger for å komme i gang, er relativt enkle å komme forbi. En butikk skal tilby noe for alle forskjellige anledninger, for eksempel bursdagsfest, jubileer, helligdager, bryllup og oppgraderinger.

Elementer du trenger

  • Forretningsplan

  • Riktig lisens og sertifikater

  • Butikkens plassering

  • Partihandelsselskaper

  • Engroshandel utstyr

  • Reklameverktøy

Sett sammen en forretningsplan. Ikke bare vil dette sikre at du har den riktige byen, staten og føderal papirarbeid arkivert, men det vil også gi deg en ide om hvordan du vil drive din virksomhet. Tenk på forsyningene du trenger og hvor du skal få finansiering. En festforretningsbutikk kan være en liten butikk på hjørnet eller en stor butikk i et kjøpesenter. Hvor stor du vil at butikken skal være, vil bestemme hvor mye penger du trenger for å få det i gang. Inkluder lønn til ansatte (hvis noen), annonseringskostnader, lagerkostnader og eventuelle andre oppstartskostnader du ser.

Planlegg hvilke varer og tjenester du vil selge. Festforsyningsbutikker kan tilby et mangfold av lagervalg. Bestem om du vil jobbe innenfor en bestemt nisje, for eksempel bare bryllup eller bare bursdagsfester, eller om du vil tilby alt som omhandler noen form for fest. Begynn å komme i kontakt med grossister for å sette opp kontoer, slik at du kan kjøpe rekvisita til rimelige priser. Det er mange grossister som finner Internett, samt ved å se gjennom de gule sidene. Tenk på at mange festforsyningsbutikker tilbyr utleie av heliumtanker, telt og andre gjenstander, og avgjøre om du også vil være involvert i dette aspektet.

Finn et sted. Plasseringen er så viktig for suksessen til en ny bedrift, spesielt en liten bedrift. Å leie en butikk i et høyt trafikkområde er ideelt, men det kan koste mer penger enn du må jobbe med. Overvei alle områdene i nabolaget eller byen, og smal det ned til populære kjøpesentre, shoppingsteder eller områder der det er flere nærliggende bedrifter å tegne hos kunder. Uten det perfekte stedet, kan butikken mislykkes raskt, så dette er ikke en beslutning som bør gjøres lett.

Tilbring en sunn del av budsjettet ditt på annonsering. Festleveranser er alltid etterspurt, men med mindre kundene vet hvor de skal se, blir ikke din første butikk de går til. Legg inn flyger rundt området i butikken, send ut e-post til lokalbefolkningen ved å bruke bulkpostrater via postkontoret, og legg annonser i aviser. Et annet alternativ er annonsering på nettsteder som kan sende virksomheten din vei, for eksempel barns nettsteder og brude nettsteder. Tilbyr spesialtilbud i den store åpningsuken. Bruk alltid ordet som en gratis og effektiv form for reklame også.

Tips

  • Sørg for å holde papirarbeidet du signerte når du inngår et forhold til forhandlerne. Ha en kontrakt for kundene å signere om bruk av leieutstyr, om nødvendig. Folk som kjøper for festforsyninger er generelt glade, så du må være munter og nyttig når du arbeider med kunder. Hvis du starter liten, kanskje bare en nisje, og finner suksess, kan du vokse over tid. Når du kommer, bør du vurdere å selge festforsyninger på nettet, så vel som i en fysisk plassering for ekstra inntekt.