Ideer til en forslagskasse

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ved hjelp av en forslagskasse kan det hjelpe et selskaps eiere og øverste ledelse få en bedre visjon om hvordan virksomheten deres oppfattes. Hvis for eksempel det samme forslaget vises flere ganger, fremhever det et område der endringer kan gjøres. Men et forslagskasse fungerer bare hvis folk bruker det. Ved å være kreativ og gi incentiver til forslag, kan et selskap sikre at forslagskassen er full.

Fysisk forslagskasse

Plasser en fysisk forslagskasse i et svært synlig område på et kontor eller en detaljhandel. Vis at du setter pris på forslagene ved å gi et incitament til folk som legger ideene sine i boksen. For eksempel kan du takke kunder som gjør et anonymt forslag i en butikk ved å gi dem en rabattkupong for et fremtidig kjøp. Hvis ansatte sender signerte forslag, kan du tilby en månedlig premie, for eksempel et gavekort til ansatte, med det mest verdifulle forslaget.

Forslag E-post

Holde opp med tiden ved å opprette en forslagskasse-e-postadresse. La kundene dine vite om forslagskassen ved å skrive ut e-postadressen nederst på kvitteringene. Du kan for eksempel si: "Vi vil gjerne høre fra deg! Vennligst send eventuelle forslag, kommentarer eller bekymringer til følgende adresse." Du kan også sende en takkupong til kunder som sender et e-postforslag. En e-post forslag boks fungerer også bra for ansatte, spesielt hvis de ikke vil bli sett å sette et forslag til en fysisk boks.

Forslagsside

Opprett en lenke på bedriftens nettside for å tillate folk å sende forslag eller tilbakemelding på produkter og tjenester. Be dem om å identifisere produktet eller gi datoen for tjenesten, slik at du vet at de er legitime kunder.

Forslagsundersøkelse

Etter at kundene har kjøpt produktet eller tjenesten, følger du med en undersøkelse for å spørre dem hva de tenkte på opplevelsen. Du kan gjennomføre undersøkelsen via telefonanrop eller en weblink som er trykt på kvitteringen. Samle kunderespons kort tid etter kjøpet, så opplevelsen er frisk i kundens sinn. Du kan tilby en kupong eller annen insentiv for å fullføre undersøkelsen.