Hvordan starte en Dog Training Business

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du elsker hunder og har tenkt på å eie din egen virksomhet, kan du bli en hundetrener som mulighet for deg. Mange bruker en profesjonell hundetreningsfirma til å trene hunden sin. Enten en ny valp eller en eldre hund, profesjonell hundetrening kan bidra til å gjøre et urolig kjæledyr til et veloppdragen familiemedlem. Ved å ta noen enkle trinn og investere tid, kan du være godt på vei til å åpne din hundetreningsvirksomhet.

Elementer du trenger

  • Hundesaker

  • Hundekrager

  • Hundebånd

  • Whistles

  • løpesedler

  • Visittkort

Lær alt du kan om hund trening og eie en hund trening virksomhet. Forskning pet magasiner og abonnere på industri tidsskrifter.

Delta på kjæledyr expos og snakke med andre medlemmer av hund trening bedrifter.Få en følelse av hvordan de gjør ting og de tjenestene de tilbyr.

Ta kontakt med lokale dyrehjem og spørre om frivillige muligheter. Tilbyr å frivillig din tid på lyet for å bedre forstå innsikt og innsikt i omsorg for hunder.

Kontakt lokale veterinærer og spørre om å skygge veterinæren mens han tar vare på dyr, i bytte for at du frivilliggjør din tid. Mange veterinærer vil gjerne lære deg om hunder og få litt hjelp under prosessen.

Se etter andre hundetrenere i avisannonser, onlineannonser og sosiale medier. Ta kontakt med dem og spør om de ville være villige til å dele noen tips om industrien i bytte for at du frivillig skal hjelpe dem med sin virksomhet. Forespør om å bli ansatt som en midlertidig lærling for å få kunnskap om hundetreningsvirksomheten.

Ta kontakt med ditt lokale bibliotek, samfunnssenter og lokalsamfunnskollegium og spørre om eventuelle kurs de kan tilby i hundetrening. Tenk på at selv om det ikke kreves noen formelle sertifikater eller grader enn en standardvirksomhetslisens for å eie en hundetreningsvirksomhet, kan det hende at det å ta noen klasser i feltet kan lokke kundene til å velge deg over andre, mindre utdannede hundetrenere.

Få en bedriftslisens fra ditt lokale rådhus.

Invester i noen grunnleggende hunderopplæringsartikler, for eksempel hunderterter, bånd og krager. Ha dem på plass og klar til å gå når du gjennomfører din første treningsøkt.

Bestem om du ønsker å tilby klasser i ditt hjem, i klientens hjem, i en gruppeinnstilling eller alle de ovennevnte.

Forbered et rom i huset ditt hvis du planlegger å gjennomføre klasser i ditt hjem. Fjern eventuelle tepper, tepper, breakables, glass, delikate møbler eller dyre gjenstander fra rommet og gjør det hundevennlig.

Utvikle en profesjonell forretningswebside. Ta med dine kontaktinformasjon, tjenester som bedriften tilbyr, priser, driftstimer, trening du har hatt, og en kort introduksjon om hvem du er og hvorfor du har bestemt deg for å bli hundetrener. Vurder å legge til en seksjon for besøkende på nettstedet ditt for å legge igjen spørsmål, kommentarer og tilbakemelding.

Legg inn en annonse i lokale aviser, med elektroniske sosiale medier og på lokale radiostasjoner.

Skriv ut flyger og visittkort. Fordel dem til dyrehjem, dyrebutikker, dyreliv, hundeselskap, lokale butikker, restauranter, samfunnsorganisasjoner, kirker og til folk via posten.

Snakk med eiere eller ledere av kjæledyrrelaterte bedrifter og organisasjoner og spør om du kan holde hundetreningskurs på deres anlegg.

Anbefalt