Hvordan starte en Dog Park Business

Anonim

Hundeparker blir stadig mer populære. Som kjæledyrseiere begynner å innse viktigheten av å sosialisere sine hunder, søker de etter hundevennlige miljøer som oppfordrer til slike aktiviteter. Hundeparker gir hundene et utløp for trening som gjør at de kan løpe fritt uten å være bundet til bånd. Hvis du er en hundelsker og har tenkt på å åpne din egen bedrift, kan det være en perfekt mulighet for å kjøre en hundepark.

Lær så mye du kan om hundeparken. Forskning online informative nettsteder, utvide hundeparker i andre områder og bla gjennom hundemagasiner og tidsskrifter.

Undersøk å bestemme interessen for en hundepark i ditt foreslåtte område. Delta på lokale kjæledyrutstillinger, kontakt lokale veterinærer og besøk lokale kjæledyrleverandører. Snakk med personell, ledelse og kunder i butikken.

Besøk hundeparker i andre områder hvis det er mulig. Spørre om den daglige driften av parken, og snakk med eieren om mulig for å få tak i forretningstips og råd som kan hjelpe til med planleggingen av hundeparken din.

Forskning hva andre hundeparkeiere lader og hvilke tilleggstjenester de tilbyr. Bruk dette som en base for å utvikle dine priser.

Ta kontakt med ditt lokale rådhus eller byens parkkontor og spørre om regler for å drive en hundepark. Hent eventuelle nødvendige lisenser eller tillatelser som kreves av byen. Forespør om eventuelle byordinanser eller støybegrensninger som kan gjelde for bjeffende hunder.

Finn et bestemt område hvor du vil konstruere hundeparken din. Søk etter et sted som inkluderer et stort uteplass med en liten bygningsenhet som fungerer som kontor. Finn en eiendom som er borte fra travle veier, industribygninger og høytrafikkområder hvis det er mulig.

Utvikle forretningsplanen din og inkludere alle aspekter av en hundepark, inkludert oppstartskostnader, lengde på tid som er nødvendig for å forberede grunnlaget, foreslåtte priser, turnaround tid for fortjeneste, markedsføringsstrategier, helseforskrifter og retningslinjer.

Utvikle forretningsmaterialer for å distribuere til samfunnet. Inkludere visittkort, brosjyrer, flyvere, etc. Distribuer materialer til lokale veterinærer, hengelskere, kjæledyrfotografer, husdyrforsyningsbutikker, dyrehospitaler, etc.

Konstruer et profesjonelt nettsted for hundeparken din. Ta med dato for åpning, kontaktinformasjon, hva parken vil tilby, driftstimer, priser og gebyrer for service. Ta med bilder av parken.

Besøk online meldingsbrett og bli medlem av lokale online kjæledyrforeninger. Forespør om å annonsere hundeparken din på sine nettsider.

Annonser i lokale aviser, kjæledyr tidsskrifter, biblioteker og samfunnssentre, skoler, kirker, butikker, restauranter, legekontorer - hvor som helst du kan nå folk. Få hunden din park informasjon ut i samfunnet på noen mulig måte.

Lei ansatte for å hjelpe til med å kjøre hundeparken. Avhengig av størrelsen på parken, kan du kreve hvor som helst fra to til seks ansatte først. Lei nok medarbeidere til å hjelpe med å overvåke hunder, snakke med hundeiere, samle avgifter, vedlikeholde begrunnelse, rydde opp, fjerning av avfall og kontorarbeid.