Jobbbeskrivelse av en Event Marketing Assistant

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En event markedsføring assistent faller inn i kategorien markedsføringsassistent, med en spesialitet i hendelser. Enten med å jobbe for et stort firma eller et lite konsulentfirma, bør en markedsføringsassistent være opplært og opplevd både innen forretnings- og arrangementplanlegging. Hennes rolle er å assistere direktøren for eventmarkedsføring, som vanligvis er hendelsebegivenhetsplanleggeren, eller den ansvarlige for publisitet for arrangementet.

Jobbsammendrag

En markedsføringsassistent jobber omfatter implementering av markedsføringsstrategier fremsatt av hans firma. Nærmere bestemt er en event markedsføringsassistent ansvarlig for gjennomføringen av alle handlingsplaner som markedsføringsdirektøren legger til, som de angår den spesifikke hendelsen eller gruppen av hendelser som planlegges. Som assistent er hans rolle spesielt for å støtte, lette og administrere hendelsesplanene.

plikter

En eventmarkedsføringsassistent har oppgave å fullføre hendelsesmarkedsføringsprosjekter, inkludert, men ikke begrenset til, drift av deltakerrapporter, evaluering av markedsføringsarbeid og gjennomføring av bakgrunnsforskning som kreves for gjennomføring av en vellykket hendelse.

Arbeidsoppgaver

Markedsføringsdirektøren avgjør vanligvis assistentens ansvar, herunder skriving av markedsføringsmateriale, for eksempel pressemeldinger; assistere i datainnsamling; assistere i flere oppgaver relatert til arrangementet; og utvikle og produsere mediesett for alle nødvendige medier. I tillegg koordinerer hendelsesmarkedsføringsassistenten små hendelser i virksomheten, for eksempel klientbesøk, lunsjer og møter.

ferdigheter

En event markedsføring assistent må ha muligheten til multi-oppgave, kunnskap om underliggende markedsføringsprinsipper, effektive skriveferdigheter og presentasjon og sosiale ferdigheter. I tillegg må hun være ekstremt organisert, forstå den aktuelle bransjen, og ha evnen til å opprettholde trivsel og ytelse i et ekstremt høyt stressmiljø.

utdanning

Event markedsføring assistenter er vanligvis pålagt å ha en tilknyttet eller bachelorgrad i enten business, markedsføring eller event management. Hvis denne utdanningen ikke er tilgjengelig, er det nødvendig med tilsvarende yrkeserfaring.