Teambyggingsaktiviteter for endring

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Endring er overalt. Det kan være så enkelt som å ha en annen smak av kaffe om morgenen for å bytte din ekteskapspartner. Endre påvirker folk på både positive og negative måter, og dermed har det en positiv eller negativ innvirkning på lagene som folk gjør opp. En god organisasjon viser folk hvordan man skal være oppmerksom på og håndtere endringer på en bekreftende og konstruktiv måte.

Ballong Frenzy

Ballong Frenzy er en aktivitet fra Change Resources Group. Lag kan være noen størrelse for denne aktiviteten, selv om det må være nok tilretteleggere for å holde styr på spill. I denne aktiviteten har hvert lagmedlem en oppblåst ballong, mens treneren har mer i en haug. Lagmedlemmene spretter ballongene sine, og i løpet av spillet legger treneren gradvis ballonger. Målet er å holde ballongene av gulvet. Spillet stopper når seks ballonger faller.

Etter spillet fører medarbeiderne en diskusjon om hva lagmedlemmene følte under aktiviteten. Tilretteleggeren bør også få lagmedlemmene til å brainstorme måter de kunne håndtere de følelsene og hvordan ballongspillet ligner ganger når endringen eventuelt kan føles overveldende.

Tea Break

Businessballs.com gir en teambuildingsendringstrening kalt Tea Break. Det er en veldig enkel øvelse der treneren gir teammedlemmer te, kaffe eller annen drikke eller enkel mat. Tilretteleggeren bringer lagmedlemmene utendørs med sin drikke eller mat. Tilretteleggeren spør deretter lagmedlemmene om maten eller drikken smaker annerledes enn den gjorde inne og fører en diskusjon om hvorfor mat eller drikke ser ut til å være bedre.

Denne aktiviteten er laget for å vise lagmedlemmer som endrer innebærer oppfatning. Tilretteleggeren kan dermed få gruppemedlemmene til å snakke om deres individuelle oppfatninger, slik at gruppen får en ide om hvordan alle kan nærme seg forandring.

The Magic Wand

The Magic Wand er en diskusjon forandringsaktivitet fra Nwlink.com. I denne aktiviteten forteller facilitatoren at de har en tryllestav som de kan initiere eventuelle endringer de ønsker. Lagmedlemmene må identifisere hva de vil forandre og hvorfor.

The Magic Wand er ekstremt nyttig til tross for sin enkelhet fordi det avslører hva hver lagmedlem ønsker å endre, noe som lærer laget om hvert lagmedlems personlighet. I tillegg kan svarene fra gruppemedlemmene vise hvilke problemer som er tilstede i gruppen, og tilretteleggeren kan lede en diskusjon om hva lagmedlemmene måtte gjøre, individuelt eller som et lag, for å kunne endre eller løse problemene.