Slik starter du en begravelsesbedrift

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det ofte fryktede potensialet for dødelighet er vanligvis langt fra de fleste menneskers sinn. Noen velger imidlertid å leve ut av minnesmerke og begrave de døde. Ifølge IBISWorld rak kirkegårdsbransjen i om lag 4 milliarder kroner i årlig omsetning og opplevde 2,2 prosent vekst i 2017. Mens graven av kirkegårder ikke er for alle, vil de som velger den finne en industri som forventes å oppleve vekst i salg i de kommende årene. Kirkegårder er også underlagt regjeringsforskrifter og standarder knyttet til vedlikehold og vedlikehold.

Hva du trenger for å starte en kirkegård

Når du ser på å starte en kirkegård, bør en av dine første forretningsordninger være å velge og kjøpe et rom for å huse din gravsted. Kommunale selskaper kan eie offentlige kirkegårder for å tilby gravplasser til allmennheten i stedet for en bestemt familie eller religion, som det ville være tilfelle med en privat kirkegård. Regjeringen er også i virksomheten til kirkegårder ved å gi gravplass for militærmedlemmer, samt andre regjerings- og føderale ansatte.

Kirkegård-bedriftseiere bør også registrere sine selskaper og sikre et operasjonstillatelse for å sikre at deres selskap drives lovlig og i samsvar med lokale ordinanser - kirkegårder reguleres typisk fra stat til stat. Hvis du er uerfaren eller ønsker å øke forretningsmulighetene dine, kan det også være fordelaktig å kjøpe en franchise fra et større kirkegårdsfirma for å hjelpe deg med å drive virksomheten og gi mer troverdighet til bedriften din.

Når du har bestemt deg for en kirkegårdssted, og sikret eiendommen og nødvendige legitimasjon for å betjene kirkegården, er det på tide å utvikle en forretningsmodell. Din forretningsmodell vil avgjøre ting som hvor mange kirkegårder du trenger for å administrere landskapsarbeid og generelt vedlikehold for å holde kirkegården i uberørt stand. Du må også overholde lokale bestemmelser og soneringskrav og sørge for at du har nok penger til å dekke oppstartskostnadene dine.

Logistikk for å eie en kirkegård

Et annet viktig aspekt ved kirkegårdspartiet du må vurdere er størrelsen på gravstedene dine. Typiske kirkegårder inneholder ca 1.450 tomter per acre, men hvis du har mindre areal enn det, kan du skala etter hvert som virksomheten din øker.

Et unikt aspekt av kirkegårder er det faktum at mange til slutt vil gå tom for tomter for gravplasser. Tomtene er ofte den primære inntektskilden til kirkegårdseiere; Men når alle tomter er fulle, kan kirkegårdseiere tilby beskyttere "Perpetual Care Trusts." Disse avgjørende midler, ofte trukket fra kostnaden av gravplassen, tilfaller renter, noe som kompenserer årlige vedlikeholdskostnader som reparasjon og vedlikehold av plener, veier, stier og skilting. Fondet sikrer også at eksisterende og potensielle kundefamilier har et trygt, bevart hvilested i evigheten.

Endringer i kirkegården

Kirkegårder er på mange måter en fast og etterspørselsvirksomhet fordi alle dør, og familier må bestemme seg for et endelig hvilested for deres elskede ens gjenstander. Familier har også flere alternativer enn noen gang i disse dager, inkludert grønne kirkegårder som gjør det mulig for den avdøde å bli begravet i bakken i bionedbrytbare kasser, eller å inkludere decedentens kremerte rester i et korallrev i havet.

En potensiell trussel mot kirkegårder er oppveksten av alternative innblandingsmetoder som kremering. Imidlertid tilbyr mange kirkegårder innblandingen av kremerte rester i gravsted. Videre er tradisjonelle begravelser den mest populære metoden for omsorg for den avdøde, og IBISWorld rapporterer 2 prosent årlig vekst for det neste tiåret. Så mens behovet for kirkegårder kanskje ikke legger et smil på alles ansikt, hvis du er en kirkegårdseier eller vurderer å starte en kirkegårdsvirksomhet i fremtiden, kan du være trygg, i det minste for tiden, at virksomheten forventes å være rask.

Anbefalt