Slik starter du en henvisningsvirksomhet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Noen mennesker har det i blodet for å hjelpe andre og gi råd. Hvis det er typen person du er, kan du starte en henvisningsvirksomhet for deg som en ideell bedrift. Folk kontakter deg for å få henvisninger for hvilke bedrifter de skal bruke til hjemreparasjoner, landskapsarbeid, juridiske tjenester og mer. Sett dine forsknings- og kommunikasjonsferdigheter til å arbeide i din egen virksomhet.

Elementer du trenger

  • Telefon

  • Headset

  • Stol

  • Databaseprogramvare

Planlegg grundig. Barbara Whitaker skriver på NYTimes, "… enhver forretnings- eller finansplan er bare like god som informasjonen den er bygget på." Lag et system for evaluering av virksomheter. Velg et utvalg av forretningstyper eller bransjer for å spesialisere seg i. Planlegg din daglige drift.

Velg et firmanavn. Registrer et fiktivt firmanavn. Fylkeskommunen din kan ha et online navnregistreringsprogram for deg å fylle ut bedriftsnavnet og kontaktinformasjonen. Et registrert firmanavn vil tillate deg å åpne en bedriftskonto, samt gi deg et mer profesjonelt bilde.

Spar opp pengene dine. Ifølge en Entrepreneur-profil av henvisningstjenester, kan du starte denne virksomheten hjemmefra med så lite som $ 2000. Sett opp hjemmekontoret med programvare for informasjonsdatastyring, en komfortabel stol, et headset og en pålitelig telefon.

Bruk tjenestene du planlegger å referere til. Samle brosjyrer, flyger og visittkort. Kontakt eierne av bedriftene som du kanskje vil henvise til.

Send inn innledende brev til bedrifter i din valgte bransje. Forklar at du er interessert i å sende virksomhet til dem. Følg opp med en telefonsamtale. Be deres tillatelse til å bli oppført i databasen din. Utarbeide en provisjonsavtale med dem.

Bygg relasjoner med tjenesteleverandører. Henvisningstjenester ligner på concierge-tjenester; de får ting for folk som har det travelt. Utarbeide rabatt avtaler med forretningsforbindelser for kundene du refererer, slik at de kommer til deg neste gang de leter etter en tjeneste.

Markedsfør henvisningsvirksomheten til forbrukerne. Ifølge Entrepreneur-profilen, "Den beste måten å gå om dette er å plassere fremtredende annonser i de gule sidene under hver kategori der folk kan se …" La flygere med avrivningsfliker i dagligvarebutikker, vaskermatter og high- trafikk shoppingsentre. Skriv ut telefonnummer og nettside på avrivningsfanene